AMAZON Hesabım kapatıldı

Reaksiyon skoru
101
Merhaba Arkadaşlar Yeni açtığım Amazon hesabım kilitlenmişti ardından Müşteri Hizmetlerini aradım hesap uzmanlarına iletiyoruz dediler bugün mail geldi ve hesabımın kapatılacağı söyleniyordu sebebi ne olabilir hesabım yeniydi daha alışveriş bile yapamamıştım

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22.2 KB · Hit: 197
Adam amazondan ban yemiş xd

Merhaba Arkadaşlar Yeni açtığım Amazon hesabım kilitlenmişti ardından Müşteri Hizmetlerini aradım hesap uzmanlarına iletiyoruz dediler bugün mail geldi ve hesabımın kapatılacağı söyleniyordu sebebi ne olabilir hesabım yeniydi daha alışveriş bile yapamamıştım

Genelde 1 aylık ücretsiz prime için açılan çoklu hesaplar kapatılıyor diye biliyorum.

Sizde böyle bir durum var mı?

kanka nedenini bilmiyorsan dalga geçmesen iyi olur
Genelde 1 aylık ücretsiz prime için açılan çoklu hesaplar kapatılıyor diye biliyorum.

Sizde böyle bir durum var mı?
çook eskiden bi mailim vardı onunla 1 kere hesabı silmişdim tekrar hesap açıp prime almışdım ama ozaman bile hesabım kilitlendikten sonra açılmıştı daha sonrasında o mail hesabını kullanmayı bıraktım bir kaç gün önce yeni mail hesabı açtım kendime amazon hesabı açtım ve hesabım kilitlendi ardından böyle mail geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olamayacaksanız gülmeye gerek yok hocam

Genelde bunu aynı kart veya oyunlara girilen aynı hesaplar doğrultusunda arkdaşın da dediği gibi 1 aylık bedava prime alanlarda yaşanıyor ve aç gözlülüğün sonu diyorum ki 5/6 arkadaşımda bu durumdan muzdarip

Genelde bunu aynı kart veya oyunlara girilen aynı hesaplar doğrultusunda arkdaşın da dediği gibi 1 aylık bedava prime alanlarda yaşanıyor ve aç gözlülüğün sonu diyorum ki 5/6 arkadaşımda bu durumdan muzdarip
benim ki sanırım aynı karttan dolayı oldu tek 1 kartım var çünkü 10 kartım yok mecburen onu kullanıyorum ayrıca aç gözlülükle ilgisinide anlayamadım Amazon hesabımı açsa ayda ödeyeceğim ücret 8tl 8tl içinde aç gözlülük edilmez

benim ki sanırım aynı karttan dolayı oldu tek 1 kartım var çünkü 10 kartım yok mecburen onu kullanıyorum ayrıca aç gözlülükle ilgisinide anlayamadım Amazon hesabımı açsa ayda ödeyeceğim ücret 8tl 8tl içinde aç gözlülük edilmez

Muhtemelen biliyorsundur. Sadece hatırlatma amaçlı yazıyorum.

Olur da yeni hesap açarsan, Sanal Kart kullan veya var ise yeni sanal kart oluşturup satın almayı deneyebilirsin. Kredi kartın yoksa da Vadesiz Hesap kartları ile de Ön Ödemeli kart oluşturulabiliyor.

Muhtemelen biliyorsundur. Sadece hatırlatma amaçlı yazıyorum.

Olur da yeni hesap açarsan, Sanal Kart kullan veya var ise yeni sanal kart oluşturup satın almayı deneyebilirsin. Kredi kartın yoksa da Vadesiz Hesap kartları ile de Ön Ödemeli kart oluşturulabiliyor.
bu saatten sonra yeni hesap açmam hocam geçenlerde annemin mailine kendi adına bi hesap açtım o hesapta kart eklemeden kilitlendi Amazonun sistemi kadar saçma sapan bir sistem görmedim yarın müşteri hizmetlerini arayacağım kendi hesabım için de aradım daha önce ama sürekli oyalıyorlar çok sinirimi bozdular

zaten sana aç gözlü demiyorum ki böyle yapanlara aç gözlülük diyorum

Geçmiş olsun ne diyelim :) Severek kullanıyorum.

7.90 TL nin hakkını verelim bedava kargo kullanalım diye diye sağlam borca girdim :)

Geçmiş olsun ne diyelim :) Severek kullanıyorum.

7.90 TL nin hakkını verelim bedava kargo kullanalım diye diye sağlam borca girdim :)
hocam bana mailde hesabın kapatılacağını söylüyorlar ancak hesabım hayla kilitli durumda acaba hesabım kapatıldıktan sonra tekrardan hesap açmama izin verirmi sistem

Farklı bir lokasyondan internete bağlanın.

Ya da modeminizi yeniden başlatın. Farklı bir WAN IP si alsın.

Ancak önceki hesabınızda telefon numaranızı girdi iseniz bu hesabı açarken muhtemelen bunu da kapatabilirler.

Farklı bir lokasyondan internete bağlanın.

Ya da modeminizi yeniden başlatın. Farklı bir WAN IP si alsın.

Ancak önceki hesabınızda telefon numaranızı girdi iseniz bu hesabı açarken muhtemelen bunu da kapatabilirler.
hocam hesabım kapatılsaydı hesap yok demesi gerekmezmiydi bende hayla kilitli olduğunu söylüyor

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8.3 KB · Hit: 100
Geri