Yardım Amazon hesabım sebepsiz yere kapandı

Nanosat

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba,3-4 gün önce kendime abimin kartından Amazon Prime almıştım.Ama dün hiç bişey yokken hesap askıya alındı dedi ve erişimimi engelledi.İstediği belgeleri vermeme rağmen hesap bugün tamamen kapatıldı ve para iadesi de henüz yapılmadı.Hesabımı geri açtırmanın bi yolu var mıdır?Ama bilgilerim kara listeye girmezse ve para iadesi olursa sorun yok.Belki birden fazla kart denediğimden kapanmıştır Yardım ederseniz sevinirim. :)

Merhaba,3-4 gün önce kendime abimin kartından Amazon Prime almıştım.Ama dün hiç bişey yokken hesap askıya alındı dedi ve erişimimi engelledi.İstediği belgeleri vermeme rağmen hesap bugün tamamen kapatıldı ve para iadesi de henüz yapılmadı.Hesabımı geri açtırmanın bi yolu var mıdır?Ama bilgilerim kara listeye girmezse ve para iadesi olursa sorun yok.Belki birden fazla kart denediğimden kapanmıştır Yardım ederseniz sevinirim. :)
abin kartın ödemesini iptal etmiş olabilirmi

yok bankadan itiraz edip ben yapmadım derse kapatirlar kayip çalıntı muhabbeti

napcan sen çok lazım mi benimkini verim
Bilgilerim kara listeye girmesin yeter,bide para iadesi olsun.Hesabın kapanmasında sorun yok.Olmazsa yeni hesap açıcağım ama hesabı silemediğimden eski hesaptaki bilgileri kullanamicam.

Geri