Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

paparaya göre eksileri ve artıları var. Yukarıda uygulamadan bahsettim zaten indirip deneyebilirsiniz. Böyle giderse ilerde paparadan daha iyi olacağını düşünüyorum.
Nasıl yapcaz hocam papara minimum 10 TL lik işlem kabul ediyor papara da 2 TL var

min 10TL lik işlem kabul ediyor derken anlamadım? 1 TL yatıramıyor musunuz Nays'a
Şimdi nays dan başka bir karta para atmak için hesabınızı onaylayın diyor ben paparadan 10 TL atarsam kendi hesabim papara nays da o sorun çözülür mü yani başka banka kartına para atabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

min 10TL lik işlem kabul ediyor derken anlamadım? 1 TL yatıramıyor musunuz Nays'a
Naysa para atcam paparadan 10 TL lik en az işlem yapabilirsiniz diyor papara

Ben anlamıyorum valla ben ta ne zaman konu açıyorum, konum referans linki var diye siliniyor forumda kaç kişi açmış hala duruyor nerde yanlış yapıyorum bana mı garezleri var anlamadım
Anakonu değilse eğer referans linkleri yasak. Anakonu olduğu zaman ref paylaşımı yapılabilir. Ya da anakonu değilse özelden mesaj atanlara ref verebiliyosun.

Anakonu değilse eğer referans linkleri yasak. Anakonu olduğu zaman ref paylaşımı yapılabilir. Ya da anakonu değilse özelden mesaj atanlara ref verebiliyosun.
Şuan atalibiliyor mu hocam ref

benden de üye olabilirsiniz, benden üye olup destek olmak isteyen olursa sevinirim buyrun ;

Şimdiden benim linkden üye olan krallara teşekürler

Paparadan para atsam naysa hesap onaylanır mi kendi banka hesabından para at diyo
öyle olmaz, kendine ait hesap olması gerekiyor TC kimlik ile eşleşmesi gerek.

Şimdi nays dan başka bir karta para atmak için hesabınızı onaylayın diyor ben paparadan 10 TL atarsam kendi hesabim papara nays da o sorun çözülür mü yani başka banka kartına para atabilir miyim

Naysa para atcam paparadan 10 TL lik en az işlem yapabilirsiniz diyor papara
hocam onun için kendinize ait bir banka hesabından (ziraat, işbankası vs.) nays'a para aktarmanız gerekiyor.

teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor kaydolamıyorum var mı bu sorunu yaşayan

Kayıt bölümünde son kısıma yani şifre kısmına geliyorum şifre giriyorum kayıt ol diyorum hata veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri