Neler Yeni

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Emir.jk

80+ Bronze
Arkadaşımın başına da böyle bir şey gelmişti. Destek ekibine yazıp durumu bildirin, eğer referans linkiniz üzerinden kayıt olmuşlarsa ve paranız yatmadıysa yardımcı olacaklardır.. Uygulamayı bu kampanyalar yüzünden çok kullanıyorlar bundan dolayı yoğunlukla beraber böyle hatalar oluşuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda bakım çalışması var. 04:00'ten sonra tekrar destek ekibine yazın. Olmazsa bu iletişim yollarıyla iletişime geçin:
Zaten 1 gun önce oldu bu Nays destekle konuştum paparaya dönüş sağlayın dedi onlarda bakmıyo

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Zaten 1 gun önce oldu bu Nays destekle konuştum paparaya dönüş sağlayın dedi onlarda bakmıyo
bu konu hakkında yardımcı olmak isterdim ama ancak Papara veya Nays'ın destek ekibi yardımcı olabilir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bendede 1 hesapta cashback olmadı mail attım az önce döniş yaptıklarında konuya eklerim

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
bu konu hakkında yardımcı olmak isterdim ama ancak Papara veya Nays'ın destek ekibi yardımcı olabilir.
Kazı kazan 1 kere para atsam gelir mi 2 kez para atmak zorunlu mu

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ben 2.kez yüklediğimde gelmişti. İlk yüklediğimde 10TL verdi.
Reis şimdi 1 lira atsam hesapda 11 olur geri 1 i karta atsam sonra tekrar nays a atsam olur mu biraz karışık ama

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Reis şimdi 1 lira atsam hesapda 11 olur geri 1 i karta atsam sonra tekrar nays a atsam olur mu biraz karışık ama
şu an uygulama bakımda olduğu için net bir şey söyleyemem. Denemek lazım. Ama olacağını sanmıyorum.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Aga black ve lite.
Biri şahsa biri değil
Şimdi ben 1 TL attım kesinti vs 2.5 TL gitti benden nays hesabı 11 oldu ama geri parayı kendime atamıyorum kendi hesabindan para at diyo papara da en az 10 TL lik işlem kabul ediyor

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
UYARI 29 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 00:00-04:00 ARASINDA BAKIM ÇALIŞMASI OLDUĞU İÇİN UYGULAMAYA GİRİŞ YAPILAMAYACAKTIR.

İşBankası'nın yeni çıkarmış olduğu Nays uygulamasından ve ayrıcalıklarından bahsedeceğim.

NAYS Nedir?
İşBankası'nın yeni çıkarmış olduğu finans uygulaması (papara/ininal gibi)

NAYS ile Para Kazanma
Aşağıya kendi referans linkimi koyuyorum. Referans sistemi ayrıcalıklarından aşağıda bahsettim, ama ilk önce kayıt olalım. Aşağıdaki linkten uygulamayı indirip kayıt olabilirsiniz.
https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&label=64f682ff-0bcf-44ff-9ea7-abc49184b566
Kayıt olduktan sonra, herhangi bir banka hesabı/kartından 1 TL yükleyelim.Alıntıyı görüntüle

Yükledikten sonra üstte gördüğünüz gibi hediye olarak 10 TL bakiye cüzdanımıza yüklenecek. Bu hediye ilk işleminize özeldir. Yani her yüklemede 10 TL hediye vermeyecek, fakat 1-50TL arasında bakiye kazanabileceğiniz Kazı Kazan oynama hakkınız olacak.

NAYS Kazı Kazan ile Para Kazanma
Her gün tek seferlik Kazı Kazan oynama hakkınız bulunur. Nays ile yaptığınız işlemlerde bu oyunu oynama hakkı kazanırsınız. Örneğin her gün 1TL yükleyerek bu oyunu oynayabilirsiniz.
Kazı Kazan oyunu size 4 adet kutu verir. Bu kutuların hepsini kazarsınız ve 3 aynı kartta yazan miktar bakiyenize eklenir (4 Karttan 3'ü mutlaka aynı oluyor). Örneğin 4 kutudan 3'ünde 25TL çıkarsa, bu miktar bakiyenize eklenir.
Bu oyun ile 1-50TL arasında bakiye kazanabilirsiniz. Her gün 1TL yükleyerek oynarsanız zarara girmeden kazanırsınız.Alıntıyı görüntüle

NAYS Referans Üzerinden Para Kazanma
Alıntıyı görüntüle
Buradaki megafon ikonuna basın ve davet et butonuna basın.
Sizin referans linkiniz üzerinden kayıt olan her kişi için 10TL kazanacaksınız.
Dileyen insanlar kendi referans linkini bu konu altında paylaşıp birbirlerine destek olabilir.

NAYS Ayrıcalıkları
-Trendyol'da %10 indirim. (Yemeksepeti, istanbulkart gibi yerler de eklenecek)
-7/24 Ücretsiz para transferi.
-Kullandıkça hediye para kazanma (Kazı kazan)
-Tamamen ücretsiz.
-İlk işleme özel 10TL
Yakında esnek ödemeyle Nays üzerinden borç alma sistemi de getirecekler. Henüz yeni bir uygulama olduğu için eminim daha birçok güzel özellik gelecektir.
*Henüz fiziksel bir kartı bulunmuyor. (yakında gelecek)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü sorunuzu bu konu altında cevaplamaya çalışacağım. Yapamayan olursa buraya yazabilir.

NAYS İletişim
Hocam bildiğimiz papara mantığı gibi değil mi?

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Hocam bildiğimiz papara mantığı gibi değil mi?
paparaya göre eksileri ve artıları var. Yukarıda uygulamadan bahsettim zaten indirip deneyebilirsiniz. Böyle giderse ilerde paparadan daha iyi olacağını düşünüyorum.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
paparaya göre eksileri ve artıları var. Yukarıda uygulamadan bahsettim zaten indirip deneyebilirsiniz. Böyle giderse ilerde paparadan daha iyi olacağını düşünüyorum.
tamamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom