GTA 5 nasıl haritayı kapatcam

Reaksiyon skoru
52
Bütçe
5
Sa ben GTA oynarken ekran kaydı alacamda şu harita fln sinirimi bozuyo nasıl kaldırcam oynarken

Ekler

• 20220629_193755.jpg
    20220629_193755.jpg
    1.8 MB · Hit: 50
Hocam alakası yok ama laptop modeli nedir ve memnunmusunun performansı nedir gta'da.
Monster abra a5 v17 1.3 14 bin lira GTA da pek ısınmıyo 70 derece fln diyo ama yanlışlık oldu dün 90 dedi yüklenirken ama eğer laptop alcaksanız bunu alın bence iyi performans fln grafikde güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alakası yok ama laptop modeli nedir ve memnunmusunun performansı nedir gta'da.
Bişey dicem neyin alakası yok anlamadım

Son düzenleme:
Monster abra a5 v17 1.3 14 bin lira GTA da pek ısınmıyo 70 derece fln diyo ama yanlışlık oldu dün 90 dedi yüklenirken ama eğer laptop alcaksanız bunu alın bence iyi performans fln grafikde güzel

Model sordumya o yüzden.

Model sordumya o yüzden ve kaç fps alıyor kusura bakma tekrar sordumda gta v testi göremedim intte.

Model sordumya o yüzden.

Model sordumya o yüzden ve kaç fps alıyor kusura bakma tekrar sordumda gta v testi göremedim intte.
He tmm

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,163
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri