Discord Nitro Alma Rehberi (Ve 2 Aylık Xbox Game Pass Son 9 Gün Bedava)

Bu, Discord'un bazı kullanıcılara yaptığı 1 aylık ücretsiz Nitro güzelliğiydi. Bana da gelmişti önceki ay fakat herkese gelmiyor. Mesela bana 2018'den beri kullandığım hesabıma buradan 1 önceki ay geldi.

Banada gelmedi.
Tekrardan kontrol ettim ve halen yok, keşke insanlara hakaret etmek yerine kontrol etseydiniz.
IMG_20220630_165730.jpg

Öncelikle daha önce nitronuz olsun olmasın herkese geçerli bir teklifdir bu

1.Tarayıcınızdan Discord.com Adresine Giriş Yapın

2.Sağ Üstte Bulunan Login Yada Discordu Aç Butonuna Tıklayın
Alıntıyı görüntüle

3.Discorda Giriş Yaptıktan Sonra Şöyle Bir Kısım Gözükecek Üstüne Bir Kez Tıklayın
Alıntıyı görüntüle

4.Nitroyu Ücretsiz Deneye Tıklayıp Kart Bilgilerinizi Girin
Alıntıyı görüntüle
5.Ve 2 Aylık Nitroya Sahipsiniz.Kartınızda 10.68 Kuruş Olması Gerkiyor Arkadaşlar

6.Hediye Envanterinden de 2 Aylık Game Pass Alabilirsiniz
Sağol dostum dün fark ettim ama fazla ilgilenmemiştim game pass olayı da çok iyi olmuş.. Almayı düşünüyordum ekime kadar süresi var o zaman almak daha iyi hem kütüphaneye daha fazla oyun gelmiş olur. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AneX
Gamepass hediyesinin daha önce kullandığınız vs. gibi bir durumu var mı
Kesin geliyor mu?

Uygunsuz davranış
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Parayı çekip geri atıyor beyler bilginiz olsun, @AneX bilgilendirme için teşekkürler.

4 yıldan beri dc kullanıyorum 2 kere bedava 8 kere kendi paramla nitro aldım ve bana bile gelmiş nasıl size gelmedi. Bilgilendirme için teşekkürler @AneX
resim_2022-06-30_170844938.png

4 yıldan beri dc kullanıyorum 2 kere bedava 8 kere kendi paramla nitro aldım ve bana bile gelmiş nasıl size gelmedi. Bilgilendirme için teşekkürler @AneX Alıntıyı görüntüle
hyper squad almaları gerekiyor sanırsam eyw dostum
Sağol dostum dün fark ettim ama fazla ilgilenmemiştim game pass olayı da çok iyi olmuş.. Almayı düşünüyordum ekime kadar süresi var o zaman almak daha iyi hem kütüphaneye daha fazla oyun gelmiş olur. :)
eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri