350.000-400.000 TL araba önerisi

Hermitus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
748
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda 4 kişilik aile için araba almayı düşünüyoruz. Bütçemiz 350.000 ile 400.000 arasında. Aradığımız genel özellikler: Otomatik olması, benzin veya dizel, sedan veya hatcback olması. Aklımızda 3 model var bunlar: VW Jetta, Renault Clio, Ford Focus. Şuan Ford Focus ve Clio'ya daha yakınız sizce hangisini tercih etmeliyiz? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Honda civic.

sıfır mı 2.el mi ariyorsunuz bilmiyorum ama bu fiyata sıfır almanız imkansız 2.el temiz belki denk gelebilir

Focus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Continental lastik takmanızı öneririm

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda 4 kişilik aile için araba almayı düşünüyoruz. Bütçemiz 350.000 ile 400.000 arasında. Aradığımız genel özellikler: Otomatik olması, benzin veya dizel, sedan veya hatcback olması. Aklımızda 3 model var bunlar: VW Jetta, Renault Clio, Ford Focus. Şuan Ford Focus ve Clio'ya daha yakınız sizce hangisini tercih etmeliyiz? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Clio 1.0 az yakar sizin için ideal olacağını düşünüyorum fakat bagajı bildiğiniz gibi küçük bazı kronik sorunları var onları araştirmani öneririm

ben araç konusunda fikirden ziyade tavsiye vermek isterim expertize sokmadan araç almayın satıcının tanıdığı expertizlere hiç bulaşmayın o araçtan uzak durun

2020 model pejo 301 1.5 dizel öneririm b ve c segmentlerin en büyük bagaj hacmine sahiptir ve çok az yakar.
hocam satarken jetta veya focus gibi modellere göre satması daha kolay olur mu? çünkü aldıktıktan sonra 1 sene sonra satma gibi bir durum olabilir de.

Geri