Neler Yeni

Öneri Neden GFN Game+ kullanmamalısınız?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

Turkcell gibi bir şirketin nasıl bu kadar iğrenç, rezalet sunucuları olabiliyor?
İnsanlara bu rezalet şeyi kullandıkları için para ödemeliler, resmen soygun yapıyorlar :d
Uzun süre sonra bir şans daha vereyim belki düzelmiştir dedim ama aylar önce de aynı b*ktu şimdi de aynı b*k.

FPS drop ve bolca takılma ✅
Fare ve klavye gecikmesi, basmaması ✅
Uygulama özelliklerinin kullanılmaması (Highlights / Anında yeniden oynatma) ✅
Sinir krizleri ✅

İnternetin şöyledir böyledir demeyin lütfen, 100MBPS internetim var ve bağlantım stabil.
Bu konuyu gören ve abonelik almayı düşünen herkese tavsiyemdir; almayın, aldırtmayın.

Oyunu merak edenler için; Hunt: Showdown

Düzenleme
==========
Konu altında bağlantın stabil değil diyenler olmuştu, superonline'a geçtim ve değerlerim bu şekilde
1657115084673.png

Sadece Geforce Now için geçmedim tabii ki, daha yüksek download/upload hızları için geçtim.
Bu aldığım değerlerle bile oyunda gene videodaki gibi FPS droplar, takılmalar, gecikmeler vs. olmaya devam ediyor ara ara.

Sorun önceki internetimde değil, Game+ sunucularında imiş demek ki. Zaten internetimin kötü olması oyun içinde fpsyi düşüremez çok mantıksızdı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir

Turkcell gibi bir şirketin nasıl bu kadar iğrenç, rezalet sunucuları olabiliyor?
İnsanlara bu rezalet şeyi kullandıkları için para ödemeliler, resmen soygun yapıyorlar :d
Uzun süre sonra bir şans daha vereyim belki düzelmiştir dedim ama aylar önce de aynı b*ktu şimdi de aynı b*k.

Sinir krizleri ✅

İnternetin şöyledir böyledir demeyin lütfen, 100MBPS internetim var ve bağlantım stabil.
Bu konuyu gören ve abonelik almayı düşünen herkese tavsiyemdir; almayın, aldırtmayın.

ve adamların destek hizmeti yok ulaşamıyorsun hiçbir şekilde sadece mail hizmetleri var ona da canları sıkılınca dönüyorlar. Nvdia'ya ulaşıyorum onlarında herhangi bir erişimi olmadıklarını anca maille ulaşılabileceğimizi söylüyorlar. Çok garip bir iş yapıyorlar

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Vidyoda ben duvarlara ateş eden bi kolsuz görüyorum ? GFN ne ki ?

mesut3467

80+ Bronze
İlk zamanlar fena değildi daha sonra sunuculara ne olduysa gecikmeler başladı.

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Ayrıca senin bağlantın 1000mbit de olsa pek bu işe etkisi olmaz. Speed test yapıp ekran görüntüsü atabilir misin ? Sen mi kolsuzsun bağlantın mı kötü serverler mi dandik anlayalım.

rech

80+ Bronze

Sinir krizleri ✅

Gerekli ayarlar yapıldığında ve ethernet ile bağlanıldığında sıkıntı olmuyor. Ben Premium üyeyim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,744
İsim
Mert Can Ergün
Türkiye sunucuları iyi değil rezalet yurt dışı daha iyi

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve adamların destek hizmeti yok ulaşamıyorsun hiçbir şekilde sadece mail hizmetleri var ona da canları sıkılınca dönüyorlar. Nvdia'ya ulaşıyorum onlarında herhangi bir erişimi olmadıklarını anca maille ulaşılabileceğimizi söylüyorlar. Çok garip bir iş yapıyorlar
Robot çalıştırıyorlar herhalde, sürekli aynı cevaplar var çünkü.

Vidyoda ben duvarlara ateş eden bi kolsuz görüyorum ? GFN ne ki ?
Sorun o zaten, benim orada o adamı vuramama gibi bir imkanım yok. GFN, bulut oyun servisi. GeForce Now. Game+'da Turkcell sponsorluğunda Türkiye'ye kurulmuş hâli.

İlk zamanlar fena değildi daha sonra sunuculara ne olduysa gecikmeler başladı.
İlk çıktığı zamanlar kullanmamıştım bilemiyorum o yüzden.

panizher

80+ Silver
Ayrıca senin bağlantın 1000mbit de olsa pek bu işe etkisi olmaz. Speed test yapıp ekran görüntüsü atabilir misin ? Sen mi kolsuzsun bağlantın mı kötü serverler mi dandik anlayalım.
Hizin etkisi en buyuk sonra ise sunucularda

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
1656691209983.png

Hızım fazlasıyla yetiyor, bağlantım stabil.

Gerekli ayarlar yapıldığında ve ethernet ile bağlanıldığında sıkıntı olmuyor. Ben Premium üyeyim.
Oyun içi ayarlarım en düşükte, ethernet ile bağlıyım, 100MBPS internet var ve bağlantım stabil. 75MBPS kullanmasına izin veriyorum GFN'nin.

Hizin etkisi en buyuk sonra ise sunucularda
100MBPS var dediğim gibi. Sunucular çok kötü, Avrupa sunucularında oynarken bu takılmalar, fps düşüşleri falan olmuyor.

WhoCares

80+ Gold
abooo bune böyle hem para ver hem hizmet alama üstüne sinir stres ol o sinir stresle mouse klavye gibi ürünlerde tehlike altında :kekw:

rech

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Hızım fazlasıyla yetiyor, bağlantım stabil.

Oyun içi ayarlarım en düşükte, ethernet ile bağlıyım, 100MBPS internet var ve bağlantım stabil. 75MBPS kullanmasına izin veriyorum GFN'nin.

100MBPS var dediğim gibi. Sunucular çok kötü, Avrupa sunucularında oynarken bu takılmalar, fps düşüşleri falan olmuyor.
O ayarı 70 MBS yapabilir misiniz? Oyuna ilk girdiğimde drop bende de oluyor fakat hemen geçiyor.. İnternette bişey indiren falan olabilir mi?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
O ayarı 70 MBS yapabilir misiniz? Oyuna ilk girdiğimde drop bende de oluyor fakat hemen geçiyor.. İnternette bişey indiren falan olabilir mi?
Deneyim ama bir şey değişmeyecek, oyun içi FPS düşüyor direkt olarak. İnternetimle alakalı olan bir durum yok, uyarı vermiyor zaten sağ tarafta bağlantın zayıf falan diye. Evde de tekim, indirme falan yapmıyorum şu an.

Top Bottom