Neler Yeni

Öneri Neden GFN Game+ kullanmamalısınız?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bir çoğunu denedim. Ekseriyeti TTnet altyapısı kullanıyor. TTnet de bunlara özellikle dandik portları veya pingli portları veriyor. TTnet çok iyi çok memnumun diye demedim bunları. Adamlar mecbur bırakıyorlar geri ttnet'e dönmeye. Kendi ayrı alt yapısını kuran başka sağlacı varsa da Türkiye geneline yaygın değil istisnai bölgeler. Bunlar geneli yansıtmaz. A bölgesinde C-D-E-F sağlayıcıları internet sunup bunu TTnet altyapısı ile veriyorsa orada kendinden daha kaliteli hizmeti sunmaya kimseye fırsat vermiyor TTnet.
Sokaktan sokağa bile alt yapı değişebiliyor. Sen koskoca Türkiye'yi ele alıyorsun😀

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Tamam o zaman. Meraktan soruyorum. TTnet haricinde Türkiye genelinde kim alt yapı sağlıyor ?
Sen diyorsun ki TT'dan başka düşük pingli İSS sağlayıcısı yok. Bir akişi TT'den 10 ping alıyordur, vadefone'dan 8 ping alıyordur. Her şey alt yapı da bitmiyor güzel dostum.

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Sen diyorsun ki TT'dan başka düşük pingli İSS sağlayıcısı yok. Bir akişi TT'den 10 ping alıyordur, vadefone'dan 8 ping alıyordur. Her şey alt yapı da bitmiyor güzel dostum.
Nerde bitiyor bana izah et o zaman. TTnetin altyapısını kullanan bir sağlayıcı nasıl TTnet'den düşük gecikmeli internet sağlıyor ? Dua mı ediyorlar bunlar TTnetin alt yapısına ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Nerde bitiyor bana izah et o zaman. TTnetin altyapısını kullanan bir sağlayıcı nasıl TTnet'den düşük gecikmeli internet sağlıyor ? Dua mı ediyorlar bunlar TTnetin alt yapısına ?
Benim çok tanıdığım var öyle. Mbps önemli dostum, TT kullanıyorum 16mbps 120 lira. Diğer sağlayıcılar 50mbps interneti o fiyata veriyor olduğum yerde.

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Benim çok tanıdığım var öyle. Mbps önemli dostum, TT kullanıyorum 16mbps 120 lira. Diğer sağlayıcılar 50mbps interneti o fiyata veriyor olduğum yerde.
Kardeşim kusura bakma. Ben sabahtan beri ping anlatıyorum sen bana mbps'den bahsediyosun, internet paketlerinden bahsediyorsun. Ben konuya bu kadar yabancı olacağını tahmin edemedim. Oturdum ciddi ciddi sana altyapılardan falan bahsediyorum. Hadi selametle.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kardeşim kusura bakma. Ben sabahtan beri ping anlatıyorum sen bana mbps'den bahsediyosun, internet paketlerinden bahsediyorsun. Ben konuya bu kadar yabancı olacağını tahmin edemedim. Oturdum ciddi ciddi sana altyapılardan falan bahsediyorum. Hadi selametle.
Mbps yüzünden az ping sıkıntısı çekmedim:)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peering, sunucular, ip havuzları gibi zibilyon tane etken var.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bunun neresi stabil kardeşim 126 download latency var orda.

Sağa sola laf etmeden önce bi bağlatını kontrol etseydin. 126 senin latency var 20-30 da servere olan uzaklığın olsa al sana 150 pingli oyun.

Tekrardan selam, konuyu hortlatıyorum birazcık ama bak bakalım şimdi.
1657114935311.png

Superonline'a geçtim bugün, değerlerim bunlar ve o paylaştığım videodaki sorunlarda devam ediyor?
Serverların dandik olduğu kesinleşmiş oldu sanırım böylelikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Sofuoğlu
GFN'nin ayarlar kısmında yayın akış kalitesi kısmına gidip o ayarı özele alıp max bit hızını da özele alıp en yüksek hıza çekersen düzelebilir (zayıf ağ ayarlarına göre ayarla seçeneği var onu açık tutup deneyin eğer sorun devam ederse kapatıp deneyin).
Ben oyunlarda ping, donma, kasma, pixelleşme gibi sorunlar yaşamıyorum. İnternet hızım 100mbps Türknet kullanıyorum.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
GFN'nin ayarlar kısmında yayın akış kalitesi kısmına gidip o ayarı özele alıp max bit hızını da özele alıp en yüksek hıza çekersen düzelebilir (zayıf ağ ayarlarına göre ayarla seçeneği var onu açık tutup deneyin eğer sorun devam ederse kapatıp deneyin).
Ben oyunlarda ping, donma, kasma, pixelleşme gibi sorunlar yaşamıyorum. İnternet hızım 100mbps Türknet kullanıyorum.

Her türlü ayarı denedim zaten dostum, sorun gameplus sunucularında. Donanımları çok kötü ki oyunlar donuyor/kasıyor. Her oyunda olmuyordur illa ki ama Avrupa sunucularında neredeyse sorunsuz oynadığım oyunlar Türkiye sunucularında oynanamayacak vaziyette. Neyse ki ekran kartım geldi de ihtiyaç duymuyorum artık.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Benim 35 mbps internetim var şuan. GFN ilk geldiğinde açtığım Geforce Now Founders hesabım var. O zamanlar ilk 100 müydü 1000 miydi neydi hesap açanlara founders hesap veriliyordu. Sonra kaldırıldı tabi şuan normal free hesap veriyorlar.
Founders hesabın özellikleri yarım saat yerine 1 saat oynuyorsunuz
sıra beklemek çok az, hatta hiç yok,nadiren 199 kişi falan geliyor, siz 160. sırada direk oyuna giriyorsunuz size ayrıcılık tanıyor.
Benim farkettiğim önemli 2 özelliği bunlar, tek eksisi oyuna vpn ile giriyorsun fakat oyuna girdikten sonra vpn kapatabiliyorsun.

Şimdi bunu neden anlattım, internette 10-20tlye founders hesapların satıldığını gördüm, eğer turkcellin performansını beğenmiyorsanız sizde bu hesaplardan alın keyfinize bakın. Hem sınırsız hesap hem lagsız takılmasız.

bu arada reklam yapmadım bende turkcellin performansını beğenmiyorum diye 1 ay boyunca bu hesabımın mailini aramıştım rahat oynayayım diye, sonunda bi şekilde buldum rahat rahat oynuyorum.

Top Bottom