Neler Yeni

Öneri Neden GFN Game+ kullanmamalısınız?

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Alıntıyı görüntüle
Hızım fazlasıyla yetiyor, bağlantım stabil.

Oyun içi ayarlarım en düşükte, ethernet ile bağlıyım, 100MBPS internet var ve bağlantım stabil. 75MBPS kullanmasına izin veriyorum GFN'nin.

100MBPS var dediğim gibi. Sunucular çok kötü, Avrupa sunucularında oynarken bu takılmalar, fps düşüşleri falan olmuyor.
Bunun neresi stabil kardeşim 126 download latency var orda.

Sağa sola laf etmeden önce bi bağlatını kontrol etseydin. 126 senin latency var 20-30 da servere olan uzaklığın olsa al sana 150 pingli oyun.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bunun neresi stabil kardeşim 126 download latency var orda.

Sağa sola laf etmeden önce bi bağlatını kontrol etseydin. 126 senin latency var 20-30 da servere olan uzaklığın olsa al sana 150 pingli oyun.

Bak, Avrupa sunucusunda kullanırken ben bu programı sıkıntı çekmiyordum. Takılma, donma, fps düşüşü yaşamıyordum. Sorunda zaten internetim değil. Videoyu tekrar izleyip oyun içi FPS değerlerine bakarsan anlarsın olayı. İnternetimde sıkıntı varsa program zaten sağ tarafta bildiriyor zayıf bağlantı diye. Benim internetim de olan bir sorun oyun içi fps değerini düşüremez. Sunucular berbat, donanımları berbat ki sorun yaşıyorum, tek sorun yaşayan da ben değilim.

Ve yüklediğim video da 10 dakikalık bir video idi, keserek sonunu koydum sadece. Videonun her dakikasında bir donma, fps kaybı var.

1656693357204.png

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Bak, Avrupa sunucusunda kullanırken ben bu programı sıkıntı çekmiyordum. Takılma, donma, fps düşüşü yaşamıyordum. Sorunda zaten internetim değil. Videoyu tekrar izleyip oyun içi FPS değerlerine bakarsan anlarsın olayı. İnternetimde sıkıntı varsa program zaten sağ tarafta bildiriyor zayıf bağlantı diye. Benim internetim de olan bir sorun oyun içi fps değerini düşüremez. Sunucular berbat, donanımları berbat ki sorun yaşıyorum, tek sorun yaşayan da ben değilim.

Alıntıyı görüntüle
internetin sorunlu. Bağlantın zayıf değil gecikmeli. İSS değiştir. Türktelekom en az pingli interneti veriyor. Diğerleri türktelekom üzerinden kullandıkları için onlarda gecikmeli veriyor.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
internetin sorunlu. Bağlantın zayıf değil gecikmeli.
Dostum, gecikme yok ama her ne kadar gecikmeli desen bile. Fare anında hareket ediyor, klavye tuşu anında basıyor.
Oyun kasmaya başlayınca fareyi çeviriyorum ışınlanıyor, saçma sapan olaylar oluyor. Oyunu 60FPS sabit oynatamıyor bu sunucular.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Deneyim ama bir şey değişmeyecek, oyun içi FPS düşüyor direkt olarak. İnternetimle alakalı olan bir durum yok, uyarı vermiyor zaten sağ tarafta bağlantın zayıf falan diye. Evde de tekim, indirme falan yapmıyorum şu an.
KabloNet'in DOCSIS altyapısını mı kullanıyorsunuz yoksa fiber mi?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
Dostum, gecikme yok ama her ne kadar gecikmeli desen bile. Fare anında hareket ediyor, klavye tuşu anında basıyor.
Oyun kasmaya başlayınca fareyi çeviriyorum ışınlanıyor, saçma sapan olaylar oluyor. Oyunu 60FPS sabit oynatamıyor bu sunucular.
Kardeşim attığın görsele mi inancam sana mı ? Bağlantık problemli. orda 100 mbit yazınca kaymak gibi akıcı internet olmuyor. 120 download pingin var ikinci attığında 30 download ping var. Senin latency aşşağı yukarı geziyor. Sen kalkmış bana bağlantım iyi diyosun. Ben gördüğüme inanırım sana değil.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,886
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yalnız o hız testi stabil değil çok oynamış ping değerin. Kablonet özellikle akşamları yoğunluktan patlayabiliyor. Senin sorun bence direkt olarak internetinle alakalı.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
35mbps ile 720p'de sıkıntısız oynayabiliyorum ben. 1080'de japon p.'ya dönüyor ikide bir. Kablosuz bağlantı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternetin sorunlu. Bu dandik DOCSIS altyapılarda kullanılan modem. Modeme giren kablodan da belli.
Bu tarz DANDİK altyapılarda saçma sapan RFoG'ler kullanıldığından çoğu sunucuda paket kaybı yemen normal.
Zaten KabloNet sorunlu bir firma bu konuda. Kısacası sorun GFN değil internetin.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Kardeşim attığın görsele mi inancam sana mı ? Bağlantık problemli. orda 100 mbit yazınca kaymak gibi akıcı internet olmuyor. 120 download pingin var ikinci attığında 30 download ping var. Senin latency aşşağı yukarı geziyor. Sen kalkmış bana bağlantım iyi diyosun. Ben gördüğüme inanırım sana değil.

Yalnız o hız testi stabil değil çok oynamış ping değerin. Kablonet özellikle akşamları yoğunluktan patlayabiliyor. Senin sorun bence direkt olarak internetinle alakalı.

İnternetin sorunlu. Bu dandik DOCSIS altyapılarda kullanılan modem. Modeme giren kablodan da belli.
Bu tarz DANDİK altyapılarda saçma sapan RFoG'ler kullanıldığından çoğu sunucuda paket kaybı yemen normal.
Zaten KabloNet sorunlu bir firma bu konuda. Kısacası sorun GFN değil internetin.

Peki madem hepiniz öyle diyorsanız ikna oldum.
Superonline nasıldır peki stabilite konusunda? Ya da önereceğiniz yüksek download/upload hızlı ve stabil başka İSS var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom