windows başlarken şifre kaldıramıyorum

Reaksiyon skoru
12
windows 11 home kullanıyorum ne microsoft hesabını kaldırabiliyorum nede bilgisayar açılırken istenen şifreyi kaldırabiliyorum. windows hello şifresini kaldırıyorum bu seferde pc açarken microsoft hesabının şifresini istiyor. microsoft hesabını kaldırmaya çalışıyorum hiçbir şekilde kaldırılmıyor ne yapacam kafayı yedım nasıl kaldırılacak bu şifre

Kral win 11 de nasıl bilmiyom ama büyük ihtimalle 10 la benzerdir. Oturum açma yerlerinde bi yerde yerel bir hesapta oturum açma gibi bişey yazar. Varsa onu dene hotmail bağlıysa olmuyo diye biliyoeum.yerel hesap açarken şifre koymazsan sormuyo bi daha

Kral win 11 de nasıl bilmiyom ama büyük ihtimalle 10 la benzerdir. Oturum açma yerlerinde bi yerde yerel bir hesapta oturum açma gibi bişey yazar. Varsa onu dene hotmail bağlıysa olmuyo diye biliyoeum.yerel hesap açarken şifre koymazsan sormuyo bi daha
yerel hesap açılmıyor malesef işin garip yanı ben win 10 kullanırken win 11 update etmiştim böyle bir sorun asla olmadı format atıp win 11 tekrar kurduktan sonra bununla karşılaştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,133
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri