İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

kankam oyunu indirdim indirmez olaydım.ben böyle cinli minli oyunları sevmiyorum. 30 saniye dayanamadım direk alt f4 çektim.

Bende heveslenip oyun yapmak istemiştim sonra bir kurs aldım udemyden hala duruyor. Bu oyunu hangi oyun motoru ile yaptın ve yazılım dili gerekti mi? Yardımcı olusan teşekkür ederim benim de oyun yapma hevesim var ama çok ama çok üşeniyorum

Bende heveslenip oyun yapmak istemiştim sonra bir kurs aldım udemyden hala duruyor. Bu oyunu hangi oyun motoru ile yaptın ve yazılım dili gerekti mi? Yardımcı olusan teşekkür ederim benim de oyun yapma hevesim var ama çok ama çok üşeniyorum
Kral üşeniyorsan tekrar düşün ben bile bu kadar kısa bir oyun için baya uğraştım. Unity kullanarak yaptım. Yazılım dili tabikide gerekiyor. Bu proje için günde 12 saat çalıştığımı biliyorum. Eğer gerçekten istiyorsan üşenmemen gerekiyor. Yalnız yapıcaksan eğer baya eksilerde başlıyorsun. Motive yönünden olsun maddi yönden olsun zor oluyor yani. Aldığın kursu izleyip bir an önce başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

Kral üşeniyorsan tekrar düşün ben bile bu kadar kısa bir oyun için baya uğraştım. Unity kullanarak yaptım. Yazılım dili tabikide gerekiyor. Bu proje için günde 12 saat çalıştığımı biliyorum. Eğer gerçekten istiyorsan üşenmemen gerekiyor. Yalnız yapıcaksan eğer baya eksilerde başlıyorsun. Motive yönünden olsun maddi yönden olsun zor oluyor yani. Aldığın kursu izleyip bir an önce başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.
teşekkür ederim tek başına gerçekten zor

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Dowland basıyorum inmiyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri