Neler Yeni

İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

JSezar

80+ Silver

JSezar

80+ Silver
kankam oyunu indirdim indirmez olaydım.ben böyle cinli minli oyunları sevmiyorum. 30 saniye dayanamadım direk alt f4 çektim.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
kankam oyunu indirdim indirmez olaydım.ben böyle cinli minli oyunları sevmiyorum. 30 saniye dayanamadım direk alt f4 çektim.
Ah be kral oyunun konusunu okusaydın keşke.

JSezar

80+ Silver

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Bende heveslenip oyun yapmak istemiştim sonra bir kurs aldım udemyden hala duruyor. Bu oyunu hangi oyun motoru ile yaptın ve yazılım dili gerekti mi? Yardımcı olusan teşekkür ederim benim de oyun yapma hevesim var ama çok ama çok üşeniyorum

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Bende heveslenip oyun yapmak istemiştim sonra bir kurs aldım udemyden hala duruyor. Bu oyunu hangi oyun motoru ile yaptın ve yazılım dili gerekti mi? Yardımcı olusan teşekkür ederim benim de oyun yapma hevesim var ama çok ama çok üşeniyorum
Kral üşeniyorsan tekrar düşün ben bile bu kadar kısa bir oyun için baya uğraştım. Unity kullanarak yaptım. Yazılım dili tabikide gerekiyor. Bu proje için günde 12 saat çalıştığımı biliyorum. Eğer gerçekten istiyorsan üşenmemen gerekiyor. Yalnız yapıcaksan eğer baya eksilerde başlıyorsun. Motive yönünden olsun maddi yönden olsun zor oluyor yani. Aldığın kursu izleyip bir an önce başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Kral üşeniyorsan tekrar düşün ben bile bu kadar kısa bir oyun için baya uğraştım. Unity kullanarak yaptım. Yazılım dili tabikide gerekiyor. Bu proje için günde 12 saat çalıştığımı biliyorum. Eğer gerçekten istiyorsan üşenmemen gerekiyor. Yalnız yapıcaksan eğer baya eksilerde başlıyorsun. Motive yönünden olsun maddi yönden olsun zor oluyor yani. Aldığın kursu izleyip bir an önce başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.
teşekkür ederim tek başına gerçekten zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Çamsever
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Dowland basıyorum inmiyor hocam

Top Bottom