seniyazdim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 324
Lanet olsun butun bir nesil kolay yoldan zengin olmaya calisiyorhayır,arkadaşı technopattan tanıyorum.güvenilir biri.
Lanet olsun butun bir nesil kolay yoldan zengin olmaya calisiyorhayır,arkadaşı technopattan tanıyorum.güvenilir biri.
ne diyon dayı?Lanet olsun butun bir nesil kolay yoldan zengin olmaya calisiyor
Profil resminin hakkini vermiyonne diyon dayı?
o ilk ekranda çıkan sarı kağıttaki kadın gibi şeyi görür görmez kapattım.ben baştan elendimAh be kral oyunun konusunu okusaydın keşke.
Kral üşeniyorsan tekrar düşün ben bile bu kadar kısa bir oyun için baya uğraştım. Unity kullanarak yaptım. Yazılım dili tabikide gerekiyor. Bu proje için günde 12 saat çalıştığımı biliyorum. Eğer gerçekten istiyorsan üşenmemen gerekiyor. Yalnız yapıcaksan eğer baya eksilerde başlıyorsun. Motive yönünden olsun maddi yönden olsun zor oluyor yani. Aldığın kursu izleyip bir an önce başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.Bende heveslenip oyun yapmak istemiştim sonra bir kurs aldım udemyden hala duruyor. Bu oyunu hangi oyun motoru ile yaptın ve yazılım dili gerekti mi? Yardımcı olusan teşekkür ederim benim de oyun yapma hevesim var ama çok ama çok üşeniyorum
teşekkür ederim tek başına gerçekten zorKral üşeniyorsan tekrar düşün ben bile bu kadar kısa bir oyun için baya uğraştım. Unity kullanarak yaptım. Yazılım dili tabikide gerekiyor. Bu proje için günde 12 saat çalıştığımı biliyorum. Eğer gerçekten istiyorsan üşenmemen gerekiyor. Yalnız yapıcaksan eğer baya eksilerde başlıyorsun. Motive yönünden olsun maddi yönden olsun zor oluyor yani. Aldığın kursu izleyip bir an önce başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.
Dowland basıyorum inmiyor hocamYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
![]()