Neler Yeni

İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Oyun gerici duruyo ama isim olarak daha yaratıcı bir şeyler düşünülebilirdi.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Açık konuşuyorum. Bu projeyle zevkinizi biraz da olsa gidermişsinizdir. Ancak kimse 1 ayda başarılı bir oyun yapamaz. Hele sadece bir kişiyse. Ayrıca kendinizi alıcı yerine koyun, öyle bir oyunu alır mıydınız? Bu bir yana, tek başına kısa bir sürede 3D oyun yapmaya çalışmak yerine en azından pixel bir oyun ile başarı yakalayabilirsiniz. İyi günler.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Açık konuşuyorum. Bu projeyle zevkinizi biraz da olsa gidermişsinizdir. Ancak kimse 1 ayda başarılı bir oyun yapamaz. Hele sadece bir kişiyse. Ayrıca kendinizi alıcı yerine koyun, öyle bir oyunu alır mıydınız? Bu bir yana, tek başına kısa bir sürede 3D oyun yapmaya çalışmak yerine en azından pixel bir oyun ile başarı yakalayabilirsiniz. İyi günler.
Eleştiriniz için teşekkür ederim. Şuan ki projeye oyun denilemez zaten geliştirme aşamasındayım beta da proje. Genel tema olarak insanların tepkilerini merak ettiğim için böyle kısa süreli halini paylaşayım dedim. Genel olarak da beğenildi. Alır mıydınız sorusuna gelirsek eğer, ücretsiz ve 400MB'lik bir beta oyun zaten. Hedefim 3 4 ay daha geliştirip Steam'de yayınlamak. İyi geceler.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Eleştiriniz için teşekkür ederim. Şuan ki projeye oyun denilemez zaten geliştirme aşamasındayım beta da proje. Genel tema olarak insanların tepkilerini merak ettiğim için böyle kısa süreli halini paylaşayım dedim. Genel olarak da beğenildi. Alır mıydınız sorusuna gelirsek eğer, ücretsiz ve 400MB'lik bir beta oyun zaten. Hedefim 3 4 ay daha geliştirip Steam'de yayınlamak. İyi geceler.
Oyunu henüz oynamadım ama İstanbul'a dönünce yani bir ay sonra oynamayı planlıyorum böyle oynayabilir miyim yoksa betadan çıkmasını beklemem daha mı iyi olur?

Top Bottom