Bakıcam eve dönim.d Bakın hocam.
Ben de görüyorum sıkıldım.Bu konu on yıldır en üstlerde. Hep merak ediyorum bakıcam şu oyuna diye artık gerçekten bakıcam
Oyna de oynicam hadi.Eyvallah hocam.
Geliştirmeye devam ediyorum. Güzel bir şeyler yapabilirsem steam'de yayınlarım 1 2 aya kadar. İlgin için teşekkür ederim.hocam oyunu en son bitirmiştim bazen ana avrat dümdüz girdiğim saniyelik anlar olmuştu ancak 20 dakikada falan bitmişti oyun daha uzun hali ne zaman gelicek acaba
Hocam yazıları tebesir ile yazmis gibi değil de boyle daha sert erkeksi dwayne johnson gibi yazarsaniz bence daha hoş olabilirYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam birçok font denedim bu hoşuma gitti. Tavsiyen için teşekkür ederim.Hocam yazıları tebesir ile yazmis gibi değil de boyle daha sert erkeksi dwayne johnson gibi yazarsaniz bence daha hoş olabilir