y1gitsl
80+ Bronze
- Katılım
- 19 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 1,698
- Reaksiyon skoru
- 534
Bu kasanın görünüşü hiç hoşuma gitmedi o yüzden demiştim ama sizin dediğinizi yapayım alırsamBöyle al sistemi. Yoksa F/P'liği kaçar. Zaten gamebooster kasası daha iyi.
Bu kasanın görünüşü hiç hoşuma gitmedi o yüzden demiştim ama sizin dediğinizi yapayım alırsamBöyle al sistemi. Yoksa F/P'liği kaçar. Zaten gamebooster kasası daha iyi.
Dostum memlekette bir tek sen yoksun ama. Bütçesi olmayan adamlar taş mı yesin niye kendine göre konuşuyorsun. RTX 3050 talebi daha fazla olabilir ama bütçesi 7000TL den daha fazla olmayanlar da var. Bencillik yapmayın.ne alakası var ben öyle bir şey mi söyledim 3050 yapsınlar 6600 yapsınlar 1 2 k üste koyup daha farklı bi kart olsun bu kartla ne yapılabilir cs lol valo mu oynıcaz biz
RX 6500 XT var. Bunla neredeeyse aynı güçte. gayet her oyunu oynatıyor. Elden Ringde oynuyorum God of warda oynuyorum Witcher 3'ü ultra ayarlarda da oynuyorum.ne alakası var ben öyle bir şey mi söyledim 3050 yapsınlar 6600 yapsınlar 1 2 k üste koyup daha farklı bi kart olsun bu kartla ne yapılabilir cs lol valo mu oynıcaz biz
Anlamıyorlar işte dünya zaten kendisinin etrafında dönüyor heraldeDostum memlekette bir tek sen yoksun ama. Bütçesi olmayan adamlar taş mı yesin niye kendine göre konuşuyorsun. RTX 3050 talebi daha fazla olabilir ama bütçesi 7000TL den daha fazla olmayanlar da var. Bencillik yapmayın.
Götürür. Ama PSU biraz sakat. yakın zamanda değiştirmeni tavsiye ederim. Elektrikler çok gitmiyorsa sıkıntı olmaz tabi.Hocam valla kafam çok karışık. Alsam 2-3 sene götürür mü beni?
2-3 sene götürürde daha iyisi gelirmi kafamda bu soru dönüyor şuanHocam valla kafam çok karışık. Alsam 2-3 sene götürür mü beni?
kral yanlış anlamada şu sistemi kim almak istiyor güzel sistem olsa zaten bi anlık hypla biter gider adamlar elindeki kartlarla sistem topluyorlar 12.nesil çıkmış hala 10.nesil işlemci iteliyorlar bide yükseltmeye kalktığın zaman absürt bi fark çıkıyor zorla onu aldırmaya çalışıyorlarDostum memlekette bir tek sen yoksun ama. Bütçesi olmayan adamlar taş mı yesin niye kendine göre konuşuyorsun. RTX 3050 talebi daha fazla olabilir ama bütçesi 7000TL den daha fazla olmayanlar da var. Bencillik yapmayın.
tamam topla bu mesajın altına o zaman, herkse faydalansınTek tek 6500xt toplasak aynı rakama gelir aşağı yukarı.hem daha performanslı olur.
Akım korumalı piriz almak lazım o zamanGötürür. Ama PSU biraz sakat. yakın zamanda değiştirmeni tavsiye ederim. Elektrikler çok gitmiyorsa sıkıntı olmaz tabi.
Anlamıyorlar işte dünya zaten kendisinin etrafında dönüyor heralde
Babuş gelirse şu 2-3 ayda gelir daha da gelmez.2-3 sene götürürde daha iyisi gelirmi kafamda bu soru dönüyor şuan
Dostum yanlış anlama değil mevzu. Şu sistem bile şuan zamlanan asgari ücretten fazlayken. Asgari ücret alan adam bu sistemi nasıl alsın ? Herkesin kenarda 5000 TL 10000 TL si varmış gibi konuşuyorsun.kral yanlış anlamada şu sistemi kim almak istiyor güzel sistem olsa zaten bi anlık hypla biter gider adamlar elindeki kartlarla sistem topluyorlar 12.nesil çıkmış hala 10.nesil işlemci iteliyorlar bide yükseltmeye kalktığın zaman absürt bi fark çıkıyor zorla onu aldırmaya çalışıyorlar