Ana Konu İTOPYA KİNG 13 Çıktı!

Böyle al sistemi. Yoksa F/P'liği kaçar. Zaten gamebooster kasası daha iyi.
Bu kasanın görünüşü hiç hoşuma gitmedi o yüzden demiştim ama sizin dediğinizi yapayım alırsam

ne alakası var ben öyle bir şey mi söyledim 3050 yapsınlar 6600 yapsınlar 1 2 k üste koyup daha farklı bi kart olsun bu kartla ne yapılabilir cs lol valo mu oynıcaz biz
Dostum memlekette bir tek sen yoksun ama. Bütçesi olmayan adamlar taş mı yesin niye kendine göre konuşuyorsun. RTX 3050 talebi daha fazla olabilir ama bütçesi 7000TL den daha fazla olmayanlar da var. Bencillik yapmayın.

İhtiyacı olan bence alabilir. "giriş seviyesi" için piyasanın biraz altında bir fiyat.

ne alakası var ben öyle bir şey mi söyledim 3050 yapsınlar 6600 yapsınlar 1 2 k üste koyup daha farklı bi kart olsun bu kartla ne yapılabilir cs lol valo mu oynıcaz biz
RX 6500 XT var. Bunla neredeeyse aynı güçte. gayet her oyunu oynatıyor. Elden Ringde oynuyorum God of warda oynuyorum Witcher 3'ü ultra ayarlarda da oynuyorum.

Dostum memlekette bir tek sen yoksun ama. Bütçesi olmayan adamlar taş mı yesin niye kendine göre konuşuyorsun. RTX 3050 talebi daha fazla olabilir ama bütçesi 7000TL den daha fazla olmayanlar da var. Bencillik yapmayın.
Anlamıyorlar işte dünya zaten kendisinin etrafında dönüyor heralde

kral yanlış anlamada şu sistemi kim almak istiyor güzel sistem olsa zaten bi anlık hypla biter gider adamlar elindeki kartlarla sistem topluyorlar 12.nesil çıkmış hala 10.nesil işlemci iteliyorlar bide yükseltmeye kalktığın zaman absürt bi fark çıkıyor zorla onu aldırmaya çalışıyorlar

kral yanlış anlamada şu sistemi kim almak istiyor güzel sistem olsa zaten bi anlık hypla biter gider adamlar elindeki kartlarla sistem topluyorlar 12.nesil çıkmış hala 10.nesil işlemci iteliyorlar bide yükseltmeye kalktığın zaman absürt bi fark çıkıyor zorla onu aldırmaya çalışıyorlar
Dostum yanlış anlama değil mevzu. Şu sistem bile şuan zamlanan asgari ücretten fazlayken. Asgari ücret alan adam bu sistemi nasıl alsın ? Herkesin kenarda 5000 TL 10000 TL si varmış gibi konuşuyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri