Cs go valve anti hile hatasi

TGMMind

80+
Reaksiyon skoru
1
Csgo ya girdigimde steam gecersiz imzasis diye bir hata verdi doayalari dogrulayip giris yaptigimda ise bu sefer ayni hatayi oyunda verdi oynadigim tek bi oyun vardi oda gitti yardim ederseniz sevinirim
IMG_20220708_231827_345.jpg

Hocam izniniz olmadığı için giremiyorsunuz anti hileli sunuculara. Benim bildiğim(doğru mu emin değilim) paralı versiyon da anti hile vardı

Oyun dosyalarına müdahale etmişsiniz ve bu da anti hile programını tetikliyor. Bu yüzden de eğer varsa primeınız devre dışı kalıyor diye biliyorum. Oyun dosyalarını doğrulamanız gerekiyor.

Arkadaslar daha oncesinde oynuyordum prime da var oyun doayalarinida dogruladim zaten yinede duzelmiyor pc baska oyunuda kaldirmiyor oyunsuz kaldim

Hocam izniniz olmadığı için giremiyorsunuz anti hileli sunuculara. Benim bildiğim(doğru mu emin değilim) paralı versiyon da anti hile vardı
Alakası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Csgo ya girdigimde steam gecersiz imzasis diye bir hata verdi doayalari dogrulayip giris yaptigimda ise bu sefer ayni hatayi oyunda verdi oynadigim tek bi oyun vardi oda gitti yardim ederseniz sevinirimAlıntıyı görüntüle
Oyun dosyalarını doğrula. Oyun dosyaları hariç diğer dosyaları otomatik siler. Oyuna giriş yaptığınızda bu hatayı almazsınız.

Geri