2.4 ghz veya 5ghz ye bağlı olmana göre değişiyor hızlar. 2.4 ile 30 a yakın alıyorsan 5ghz ile ethernet kablosuyla bağlıymışsın gibi bir hız alırsın. Modeminde 5ghz varsa ona bağlanabilirsin. 2.4 daha uzaktan çekiyor 5ghz o kadar uzaktan çekmiyor gibi düşün.Arkadaşlar Türknet kullanıyorum pc de hız iyi 55 60 civarı ama telefonda modemin yanındayım çok yavaş internet. Türknetin kendi modemini kullanıyorum herhangi bir ayarı varmı acaba
Bende de öyle telefon wifi’den 2.4 bağlantısıyla 90 Mbps alıyorum, 5 Ghz bağlantıda 400-500 arası alıyorum upload keza öyle. Bu arada Türknet’in modemini kullanıyorum.2.4 ghz veya 5ghz ye bağlı olmana göre değişiyor hızlar. 2.4 ile 30 a yakın alıyorsan 5ghz ile ethernet kablosuyla bağlıymışsın gibi bir hız alırsın. Modeminde 5ghz varsa ona bağlanabilirsin. 2.4 daha uzaktan çekiyor 5ghz o kadar uzaktan çekmiyor gibi düşün.
Onu biliyorum da ekstra bi yavaş gibime geliyor wifi. Eski internetim bundan kötüydü bu kadar belli etmiyodu.2.4 ghz veya 5ghz ye bağlı olmana göre değişiyor hızlar. 2.4 ile 30 a yakın alıyorsan 5ghz ile ethernet kablosuyla bağlıymışsın gibi bir hız alırsın. Modeminde 5ghz varsa ona bağlanabilirsin. 2.4 daha uzaktan çekiyor 5ghz o kadar uzaktan çekmiyor gibi düşün.