Kardeşim çok garip davranıyor

f13x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
Kardeşimin tableti var. O tabletle oynarken yanına yaklaştırmıyor. TV izlerken ben tabletini almaya çalışıyorum direk bağırmaya başlıyor annem beni suçluyor. Babam kardeşime tableti aldığından beri davranışları bile değişti. Düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?

Sağlam bir dayak(!) yerse kendine gelir çok şımartılmış (!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim onun kafasıyla yaklaşman gerekir ona onun seveceği şeylerle oynadığı oyunlarla böyle böyle virüs gibi sızacaksın. Sonra sorunuda çözersin diye düşünüyorum. Otur anne babanla da konuş bu böyle olmaz diye de belirt . Onu gözlemlesinler ne yapıyor diye. İlerde ciddi sorunlar çıkmasın

Kendin konuşmayı dene olmazsa ailene söyle onlar konuşsun

Hocam ne yaptığını takip edin ne olur ne olmaz

Kardeşimin tableti var. O tabletle oynarken yanına yaklaştırmıyor. TV izlerken ben tabletini almaya çalışıyorum direk bağırmaya başlıyor annem beni suçluyor. Babam kardeşime tableti aldığından beri davranışları bile değişti. Düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?
Ven olsam döverdim

onunla brawl stars veya pubg oyna seni kendine yakın hissetsin bu oyunları çocuklar oynuyor diye söyledim

Döv..

köşeye sıkıştırdıığnda gücün sende olduğunu farkettir 😉

şiddet her şeyin çözümü olabilir sadece doğru dozu ayarlamak gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri