Sorun çıkar mı?cw sesi evet bobinler ağlıyor![]()
Hayır coil whine'ın hiçbir zararı yoktur.Sorun çıkar mı?
sese bir takıntın yoksa çıkmaz benim kartta da var garanti yollayacağım bakalım ses takıntım varSorun çıkar mı?
sese bir takıntın yoksa çıkmaz benim kartta da var garanti yollayacağım bakalım ses takıntım var![]()
![]()
Hızlıresim
Hızlı video yükleme paylaşma servisi. Videolarınızı saniyeleri içerisinde yükleyip paylaşın.video.hizliresim.com
Oluşturdum onarım formu umarım değişim olur %100 fan sesi bile bastıramıyoTelefonda boyleyse gerçekte muhtemelen daha fazladir bu ses. Şansınızı deneyin, değişim yaparlar belki.
Oyunların menülerinde fps fazla olduğu için çıkıyordur.incehesaptan sıfır aldığım xfx 5500xt de de bu sorun vardı arasıra bazı oyunların menülerinde çıkıyordu
Seninki baya ötüyorsese bir takıntın yoksa çıkmaz benim kartta da var garanti yollayacağım bakalım ses takıntım var
![]()
Hızlıresim
Hızlı video yükleme paylaşma servisi. Videolarınızı saniyeleri içerisinde yükleyip paylaşın.video.hizliresim.com
Sinerjiden hazir aldım pc yi gitsem değişim yaparlar mı?ayrıca ekran karti bostayken de geliyor farklı bir parçadan olabilir mi?Ses sizi rahatsız edecek düzeyde değilse sorun etmeyin.