Gigabyte H410M H V3 Anakart Nasıldır?

Reaksiyon skoru
2
merhaba rx6500xt ekran kartı için bu anakartı düşündüm nasıl sizce başka önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

İşlemciye göre anakart seçmek mantıklı olur. Bütçe varsa 12100F ve H610 öneririm.

merhaba rx6500xt ekran kartı için bu anakartı düşündüm nasıl sizce başka önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Amd sistem toplayacaksan h410 anakartı unut

En azından H510 çipset alın.
İlerleyen zamanda i5 11400f e falan geçecek olursanız en azından anakart değişmeden update yaparsınız.

Yanlış Bilgilendirme
H410 çipset alma. Ramlerin bu işlemci ve anakart ile 2666 mhz hızında çalışır. Ve bu da fps leri olması gerekenden çok aşağılara düşürür.
Kesinlikle H510 çipset al. Ramlerin hızları düşmez. Ne ise ,o hızda çalışacaktır.
Zaten pcı ex 4.0 olmadığı için fps lerde kayıp olacak.2. bi kayıp daha olmasın.

H410 çipset alma. Ramlerin bu işlemci ve anakart ile 2666 mhz hızında çalışır. Ve bu da fps leri olması gerekenden çok aşağılara düşürür.
Kesinlikle H510 çipset al. Ramlerin hızları düşmez. Ne ise ,o hızda çalışacaktır.
hocam selamlar, i5 10400f almayı düsünüyorum. bu anakart için uygun olur mu sizce? h510 önerinizden sonra araştırdım ve beğendim, şimdiden teşekkürler

Burada bariz bir yanlış bilgilendirme var. H510 anakartta da RAM kilidi vardır ve iki anakartla da RAM hızı bu işlemci için 2666MHz yi geçemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri