Çözüldü✓ 2.500TL - 3000 TL civarı Monitör Önerisi?

FatihKvk

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhabalar,

Bir süredir monitör piyasasına bakıyorum başta 24 inç baksamda sonradan 27 beni kendine çekti sonradan başka forumda aldığım tvsiyeler ve arkadaşlar üzerinden geçen sohbette ise 24 inç daha kusursuz göründü. 27 inçlerde 1920x1080 de pikselleşme olabiliyormuş ve fps oyunlarında sorun yaratabiliyormuş. bu kaçmaz dediğiniz 27 inç varsa atabilirsiniz. Onun haricinde 24 öneriniz nelerdir? 144hz 1ms Araştırmalarım üzerine IPS panel 144 hz 1 ms olmasına özen gösteriyorum VA paneller ghosting falan yapıyormuş ve daha solukmuş. Şuanlık bulabildiğim bu var ama çok pahalı neredeyse 27 inç parasına , hatta öyle.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca çoğunklukla hikayeli oyunlar oynasamda abim vesaire valorant oynuyor ben de arada oynuyorum rekabetçi oyunlar. yani 24 daha garanti durdu o yüzden.

MSI Optix G242 ye göre nasıldır? ayrıca 3000tl ye değer mi , dediğim gibi 27 inçlere göre daha düşük fiyatlı olması gerekmez mi? yani ekstra bir şeyleri mi var fiyatını arttıran.

MSI Optix G242 ye göre nasıldır? ayrıca 3000tl ye değer mi , dediğim gibi 27 inçlere göre daha düşük fiyatlı olması gerekmez mi? yani ekstra bir şeyleri mi var fiyatını arttıran.
Fiyat değer bence 27 önemliyse buna bakabilirsiniz.

Fiyat değer bence 27 önemliyse buna bakabilirsiniz.
IPS değil bu sanırım

Kesinlikle bende bu monitörü öneririm.
Samsung veya MSI almayın.
atığım linke bakacak olursanız LG ile MSI arasındaki farkı görebilirsiniz.
LG 24GN600-B
Asus VG249Q
veya
BenQ Mobius EX2510
tavsiye ederim ama TR koşullarında LG daha uygun ve f/p bandında alınabilecek en iyi monitör. Videodaki karşılaştırmada samsung'ta var onada bakabilirsiniz attığım linkten.

LG 24GN600-B
Asus VG249Q
veya
BenQ Mobius EX2510
tavsiye ederim ama TR koşullarında LG daha uygun ve f/p bandında alınabilecek en iyi monitör. Videodaki karşılaştırmada samsung'ta var onada bakabilirsiniz attığım linkten.
Samsung monitörde aşırı ghosting var videoyu 10-15 saniye izleyip 4 monitörün arasındaki farka bakabilirsiniz.

LG 24GN600-B
Asus VG249Q
veya
BenQ Mobius EX2510

Samsung monitörde aşırı ghosting var videoyu 10-15 saniye izleyip 4 monitörün arasındaki farka bakabilirsiniz.
videoya bakıcağım , msi ya göre neden lg tercih ettiniz acaba? neredeyse aynı fiyattalar

Merhabalar,

Bir süredir monitör piyasasına bakıyorum başta 24 inç baksamda sonradan 27 beni kendine çekti sonradan başka forumda aldığım tvsiyeler ve arkadaşlar üzerinden geçen sohbette ise 24 inç daha kusursuz göründü. 27 inçlerde 1920x1080 de pikselleşme olabiliyormuş ve fps oyunlarında sorun yaratabiliyormuş. bu kaçmaz dediğiniz 27 inç varsa atabilirsiniz. Onun haricinde 24 öneriniz nelerdir? 144hz 1ms Araştırmalarım üzerine IPS panel 144 hz 1 ms olmasına özen gösteriyorum VA paneller ghosting falan yapıyormuş ve daha solukmuş. Şuanlık bulabildiğim bu var ama çok pahalı neredeyse 27 inç parasına , hatta öyle.

Ayrıca çoğunklukla hikayeli oyunlar oynasamda abim vesaire valorant oynuyor ben de arada oynuyorum rekabetçi oyunlar. yani 24 daha garanti durdu o yüzden.
AOC 27G2U kullanıyorum, tavsiye ederim. Söylenentilerin aksine büyük ekran olduğu için şuana kadar hiçbir sıkıntı oluşturduğunu görmedim.
Bu monitör sık sık giren indirimlerin çoğunda bulunuyor takip edip düşürürsen bulabilirsin daha uyguna. İtopya'da 3299 TL şuan.

AOC 27G2U kullanıyorum, tavsiye ederim. Söylenentilerin aksine büyük ekran olduğu için şuana kadar hiçbir sıkıntı oluşturduğunu görmedim.
Bu monitör sık sık giren indirimlerin çoğunda bulunuyor takip edip düşürürsen bulabilirsin daha uyguna. İtopya'da 3299 TL şuan.
24 öneriniz var mıdır?

LG 24GN600-B
Asus VG249Q
veya
BenQ Mobius EX2510

videoyu daha önceden izlemiştim. LG idare eder gibi duruyor gayet ama benim amacım o fiyatta olan diğer monitörlerle karşılaştırmak yani attığım MSİ Optix G242 Gibi.

parlaklığı düşürünce gerçek 1 ms olan Acer Nitro VG271P monitör de var.

edit: sanırım en sonunda kafayı bozup o piti yapıp monitör alacağım çok kararsız bir insanım sanırım.

Son düzenleme:

Bunu da buldum ve aklım iyice bulanmaya başladı sanki msi en iyisi ama hdr ı vesaire yok , pek lazım mı emin değilim gerçi ama bu nasıldır? msi optix g242 ye göre +- si nelerdir? veya üçünü birden karşılaştıracak olursak. LG GN600B vs Msi Optix G242 vs Acer Nitro KG242YP veya hepsinden de iyi olan başka bir montör.

fiyatlar siteden siteye değişiyor güncel fiyatlar
LG: 3015TL
MSI: 3159TL
Acer: 2689TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye