Forza Horizon 4/5 kesinlikle oynanmalı (tabi sizde yoksa)Gamepass attı arkadaşım hangi oyunlar iyidir ? (sistem rtx 2060 i3 12100f ) r6 var oynayacağım oyunlardan önerilerinizi bekliyorum.
dead spacefifa 22
road 96
a plague innocence
deaths door
doom
hades
mass effect
asas origins
deadcells
HadesGamepass attı arkadaşım hangi oyunlar iyidir ? (sistem rtx 2060 i3 12100f ) r6 var oynayacağım oyunlardan önerilerinizi bekliyorum.
Ya oyunun adam akıllı Türkçe yaması olsa direk baslicam ing orta düzey bazıları oyna diyor ama tam oynamak istiyorum oyunu bir yeri kaçırmak istemiyorum ing yüzünden fln? Sence?Hades
Arkadaşla it takes two kesinlikle oynanmalı back 4 blood da gayet iyi ori and the will of the wisps de oynayabilirsin.Gamepass attı arkadaşım hangi oyunlar iyidir ? (sistem rtx 2060 i3 12100f ) r6 var oynayacağım oyunlardan önerilerinizi bekliyorum.
Türkçe yama kurdum oynadım türkçe yama kurulmalı bu arada daha iyi anlarsın hem de.Ya oyunun adam akıllı Türkçe yaması olsa direk baslicam ing orta düzey bazıları oyna diyor ama tam oynamak istiyorum oyunu bir yeri kaçırmak istemiyorum ing yüzünden fln? Sence?
Nerden kurdun?Arkadaşla it takes two kesinlikle oynanmalı back 4 blood da gayet iyi ori and the will of the wisps de oynayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkçe yama kurdum oynadım türkçe yama kurulmalı bu arada daha iyi anlarsın hem de.
İnternette aratınca malum forumda link verilmişti oradan kurdum kolayca bulabilirsin.Nerden kurdun?
Exe dosyası mi yoksa dosya göndermeli mi?İnternette aratınca malum forumda link verilmişti oradan kurdum kolayca bulabilirsin.