Knk biri hybrid birisi mekanik sana kalmış hangisinin kullanımını seviyorsan onu al önerim mekanik ama illa steelseries olsun demiyorsan başka marka almanı öneririm gereksiz pahalı steelseriesSizce hangisini alayım arkadaşlar arada nerdeyse 1k fark var bikac özellik için verilir mi
Mouse SteelSeries rival 5 alicaktim da diğer ekipmanlar da SteelSeries olsun dedim peki mouse önerin vsr miKnk biri hybrid birisi mekanik sana kalmış hangisinin kullanımını seviyorsan onu al önerim mekanik ama illa steelseries olsun demiyorsan başka marka almanı öneririm gereksiz pahalı steelseries
Kablolu mouseleri pek araştırmadım denemedim de o konuda bir şey önermem yanlış olur ama bilgi olarak diyeceklerim; rival 650 kesinlikle önermiyor çevrem ağır diye aynı şekilde rival 5te ağır sanırım ama mousede pixart sensöre yönelmen daha iyi olabilir gibi bunda da bildiğim 3370 kullanan model o kablolu var gerçekten güzel bir optik düşünebilirsin + mouse pad alacaksan da kesinlikle steelseries alma. (Söylediğim gibi önerdiğim modeli denemedim duyduklarım ve çevremin söyledikleri ile öneriyorum)Başka marka önerdiğin ne var Logitech razer falan tarzı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mouse SteelSeries rival 5 alicaktim da diğer ekipmanlar da SteelSeries olsun dedim peki mouse önerin vsr mi
Apex 7 fiyatından ucuza apex pro var btwBaşka marka önerdiğin ne var Logitech razer falan tarzı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mouse SteelSeries rival 5 alicaktim da diğer ekipmanlar da SteelSeries olsun dedim peki mouse önerin vsr mi