2K Monitör için nelere dikkat etmeliyim ve hangisini önerirsiniz ?

LynFury

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar merhaba, bu monitörler arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim
1.Monitör
2.Monitör
3.Monitör
4.Monitör
5.Monitör

Arkadaşlar merhaba, bu monitörler arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim
1.Monitör
2.Monitör
3.Monitör
4.Monitör
5.Monitör
hangi amaç için kullanacaksın monitörü

bunu tavsiye ederim asus cashback ile 525 tl daha fiyat düşücek 15 gündür kullanıyorum sormak istediğin soru varsa cevaplarım.

1. Monitoru tercih etmelisin

1.Monitör
2.Monitör
3.Monitör
4.Monitör
5.Monitör
Gigabyte G27QC fiyat performans olsun diyorsan da

ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27​

bunu tavsiye ederim asus cashback ile 525 TL daha fiyat düşücek 15 gündür kullanıyorum sormak istediğin soru varsa cevaplarım.
kartı bu kampanya ile aldım ama geri dönüş olmadı daha size geri dönüş oldu mu kampanya ile alakalı

swıft kodunun sonuna xxx yazdın mı hocam peki sen
Daha önce asus ekipmanını anlat kampanyasına da katılmıştım ordada bic kodu istiyor ziraat bankasının kodu TCZBTR2AXXX buydu yine bu kodu yazdım hocam.

Daha önce asus ekipmanını anlat kampanyasına da katılmıştım ordada bic kodu istiyor ziraat bankasının kodu TCZBTR2AXXX buydu yine bu kodu yazdım hocam.
gönderdiğim formu unuttum açıkcası ama xxx koymadım ondan eminim formu tekrardan görebilme imkanım var mı biliyor musunuz ?

gönderdiğim formu unuttum açıkcası ama xxx koymadım ondan eminim formu tekrardan görebilme imkanım var mı biliyor musunuz ?
Sanırım yok hocam ancak herhangi bir hata olursa tekrar iletişime geçiyolar diye biliyorum mail yoluyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri