5000 tl tablet önerisi

BabaVoss7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,887
Bütçe
5000
Güncel olarak iyi diyebileceğiniz tablet varmıdır acaba. Huawei tabletler uygun fiyatlı. Ama google servisleri olmaması sıkıntı bence. Eğer özellikleri güzelse çok sıkıntı olmaz ama ilk tercihim değil.
Genel olarak film dizi izleyeceğim ve de grafik tabletle çizim yapmayı düşünüyorum. O yüzden android olsa daha yi olur. İnternette gezmek filan.
Öneriniz var ise teşekkürler

Buna bakabilirsiniz.
ipad içime sinmedi şahsen
bu fiyata samsung galaxy tab S7 FE
veyahut
huawei matepad 11 almak çok daha mantıklı geliyo.
samsung android olması, matepad ise 120 hz ve ips ekran olması çok cezbediyor.
grafik tablet uyumlu mu? harmonyOS la onu çözemedim sadece.
bunları kullanan veya başka önerisi olan var mı ?

ipad içime sinmedi şahsen
bu fiyata samsung galaxy tab S7 FE
veyahut
huawei matepad 11 almak çok daha mantıklı geliyo.
samsung android olması, matepad ise 120 hz ve ips ekran olması çok cezbediyor.
grafik tablet uyumlu mu? harmonyOS la onu çözemedim sadece.
bunları kullanan veya başka önerisi olan var mı ?
Huawei de çok kolay şekilde google uygulamalarını kullanabiliyorsunuz HarmonyOs da sanırım android alt yapısı kullanıyor hala sorun olacağını sanmıyorum.

Huawei de çok kolay şekilde google uygulamalarını kullanabiliyorsunuz HarmonyOs da sanırım android alt yapısı kullanıyor hala sorun olacağını sanmıyorum.
öyleyse eğer çok iyi olur teşekkürler sanırım en mantıklısı o

Huawei matepad sahibiydim çizim olayını bilmem ama uygulama yükleme konusunda sıkıntı yaşamadım apk yükleniyor. Huawei'de Android zaten.

İnternette bakarsanız da zaten nasıl yükleyebileceğiniz vesayre çok basit şekilde gösterilmiş hatta galiba bir şey indirerek bile kurabiliyordunuz
Pek kolay değil. Kısa sürede fixliyorlar.

Bu bütçeye çıkıp da iPad 9. nesil almamak olmaz bence.

Pek kolay değil. Kısa sürede fixliyorlar.

Bu bütçeye çıkıp da iPad 9. nesil almamak olmaz bence.
ios işletim sistemini hiç sevmiyorum. ekran oranı hiç hoş değil çok etli.ipad kalitesi güzel tabi ama. şahsen ipad diye sadece o parayı veresim gelmiyor. klavyesi kalemide aksesuarlarıda çopk para. 6500 e matepad te herşeyi alabiliyorum. ipad 9 değilde pro filan alabilecek olsaydım düşünmeden alırdım. ama b bütçede bence çok saçma. iphone kullansaydım yine onu alırdım. ama dediğim gibi android telefonla çok saçma kaçar benim için. ios herkese göre değil..

Yüklemeyi biliyorum hocam da ömrü pek uzun olmuyor, Google yapacağını yapıyor bir bakıyorsun dün çalışan uygulama bugün çalışmıyor. Fixlemekten kastım o.
youtube dışında pek ihtiyacım olacak google uygulamaları yko şahsen. lazım olursa telefondan hallederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,218
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri