15 Temmuz neden tatil ?

Semihhh

80+
Reaksiyon skoru
220
15 Temmuz günü bayram galiba ben yanlış anlamadıysam.
İşte çalışıyorum 16 kişilik kadrodan 8 kişi geldi geri kalanı tatil yapıyor.
Çok boş bir gün (işlerim), 6 yıl önce olan olayı anma niyetiylemi tatil yapıyorlar.
Bugün 6 yıl önce ülkemize darbe yapıldı evet çok kötü bir olay fakat bugünün tatil olmaması gerek.
İzmir'de yaşıyorum çalıştığım sektörde (Demir-Çelik hadde ürünü vs.) çok boş bir gün çünkü herkes tatil yapıyor.
Bunun olmaması gerek.

Benim düşüncem bu sizce doğru mudur tatil olması ?

Bayramla alakası yok dün herkes çalışıyordu.

Hadi her şeyi geçtim gelecekte yine 15 Temmuz günleri tatil olacak ve o nesiller bu günü iyi bir günmüş gibi bilecekler.

Son düzenleme:
Çok boş bir gün, 6 yıl önce olan olayı anma niyetiylemi tatil yapıyorlar.
Bugün 6 yıl önce ülkemize darbe yapıldı evet çok kötü bir olay fakat bugünün tatil olmaması gerek.
İzmir'de yaşıyorum çalıştığım sektörde (Demir-Çelik hadde ürünü vs.) çok boş bir gün çünkü herkes tatil yapıyor.
Bunun olmaması gerek.

Hadi her şeyi geçtim gelecekte yine 15 Temmuz günleri tatil olacak ve o nesiller bu günü iyi bir günmüş gibi bilecekler.
İnsanları çok acımasızca çalıştırıyorlar bırakın sebebi ne olursa olsun insanlar kafasını dinlesin 1 günde olsa.

Çok boş bir gün, 6 yıl önce olan olayı anma niyetiylemi tatil yapıyorlar.
Bunun olmaması gerek.

Bu günün anlam ve önemi çok büyük ve bu günde çok fazla uğraş verildi onları anmak çok güzel bir duygu tatil lazım kanka arada

Benim anlamadığım Bügün neden tiyatrolar kapalı olur ki.

çok acı bir günde insanlar eğlenmesin diye olabilir çünkü gelecek nesillere güzel bir günmüş gibi gözükebilir
Çünkü bugünün tek tiyatrosu bellidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,392
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri