Parfüm nerede denenir?

Mast

80+
Reaksiyon skoru
76
Kendime uygun parfüm bulmak istiyorum. Önemli olan parfümünğn senin tenin üstünde ki etkisi denilliyor. Ve kokusunu da anlamam için denemem gerek. İstanbul ve Kocaelin de deneyebilceğim yerler neresidir?
Şu top 10 parfüm cart curt varya o tarz da marka olanları kast ediyorum. Birkaç tane gözüme kestirsem indirimde alacam. Geçen sağlam indirim yakaladım bilgim olmadığı için almadım. (1000tl altı alırım gibi ,belki 1500 e kadar yolu olabilir. geçen bulduğu gibi indirim bulursam gene normal fiyatı 2500 kadar da olur)

Kendime uygun parfüm bulmak istiyorum. Önemli olan parfümünğn senin tenin üstünde ki etkisi denilliyor. Ve kokusunu da anlamam için denemem gerek. İstanbul ve Kocaelin de deneyebilceğim yerler neresidir?
Şu top 10 parfüm cart curt varya o tarz da marka olanları kast ediyorum. Birkaç tane gözüme kestirsem indirimde alacam. Geçen sağlam indirim yakaladım bilgim olmadığı için almadım. (1000tl altı alırım gibi ,belki 1500 e kadar yolu olabilir. geçen bulduğu gibi indirim bulursam gene normal fiyatı 2500 kadar da olur)
AVM'lerdeki parfümcüler zaten tadımlık gibi parfüm koyuyor. Kokluyorsun. Beğenirsen tam model alıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast
Beymen kesinlikle Dior Sauvage ve ya Versace Eros alabilirsin ben Dior kullanıyorum gayet memnunum

• Beğen
Dior kullandıktan sonra daha ucuz olan bir parfüme geçtim MAD A114 kokusunu seviyorum dior gibi uzun kalıcı etkisi sürüyor. Kokusu diordan daha iyi bana göre.

• Beğen
Parfümlere o kadar para vermek bana garip Geliyor al loris 40 ye bitti gitti 😂

Parfümlere o kadar para vermek bana garip Geliyor al loris 40 ye bitti gitti 😂
yanlış bilgi verme birader insanlara 40 tllik parfümü al 2 dk sonra kokusu yok olur 500-600 tllik parfümler var sağlam bazıları gün boyu güzel kokar sana tavsiye kadınlar ilk gördükleri erkeklerde dişe bakıma kokuya bakar güzel koku 1-0 önde başlatır aslan parçası

yanlış bilgi verme birader insanlara 40 tllik parfümü al 2 dk sonra kokusu yok olur 500-600 tllik parfümler var sağlam bazıları gün boyu güzel kokar sana tavsiye kadınlar ilk gördükleri erkeklerde dişe bakıma kokuya bakar güzel koku 1-0 önde başlatır aslan parçası
Bu yüzden dişime 2500 TL harcadım ve daha diğer bakımlarımi yaptıracağım aslan parçası sen merak etme 😉
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O parfüm değil yalnız. Kolonya
Haha 😂 Ayn biraz öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 TL'ye aldığın parfüm sentetikten oluşuyor ve cilde zararlı kanser yapabilir veya başka bir solunum hastalığı gibi.
Doğrudur da ne bilim parfüme çok para vermek bana garip geliyor ama dediğin de haklısın sağlık açısından

Geri