Neler Yeni

Parfüm nerede denenir?

Mast

80+
Kendime uygun parfüm bulmak istiyorum. Önemli olan parfümünğn senin tenin üstünde ki etkisi denilliyor. Ve kokusunu da anlamam için denemem gerek. İstanbul ve Kocaelin de deneyebilceğim yerler neresidir?
Şu top 10 parfüm cart curt varya o tarz da marka olanları kast ediyorum. Birkaç tane gözüme kestirsem indirimde alacam. Geçen sağlam indirim yakaladım bilgim olmadığı için almadım. (1000tl altı alırım gibi ,belki 1500 e kadar yolu olabilir. geçen bulduğu gibi indirim bulursam gene normal fiyatı 2500 kadar da olur)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Kendime uygun parfüm bulmak istiyorum. Önemli olan parfümünğn senin tenin üstünde ki etkisi denilliyor. Ve kokusunu da anlamam için denemem gerek. İstanbul ve Kocaelin de deneyebilceğim yerler neresidir?
Şu top 10 parfüm cart curt varya o tarz da marka olanları kast ediyorum. Birkaç tane gözüme kestirsem indirimde alacam. Geçen sağlam indirim yakaladım bilgim olmadığı için almadım. (1000tl altı alırım gibi ,belki 1500 e kadar yolu olabilir. geçen bulduğu gibi indirim bulursam gene normal fiyatı 2500 kadar da olur)
AVM'lerdeki parfümcüler zaten tadımlık gibi parfüm koyuyor. Kokluyorsun. Beğenirsen tam model alıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Beymen kesinlikle Dior Sauvage ve ya Versace Eros alabilirsin ben Dior kullanıyorum gayet memnunum

• Beğen

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Dior kullandıktan sonra daha ucuz olan bir parfüme geçtim MAD A114 kokusunu seviyorum dior gibi uzun kalıcı etkisi sürüyor. Kokusu diordan daha iyi bana göre.

• Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Parfümlere o kadar para vermek bana garip Geliyor al loris 40 ye bitti gitti 😂

melkorrr

80+
Parfümlere o kadar para vermek bana garip Geliyor al loris 40 ye bitti gitti 😂
yanlış bilgi verme birader insanlara 40 tllik parfümü al 2 dk sonra kokusu yok olur 500-600 tllik parfümler var sağlam bazıları gün boyu güzel kokar sana tavsiye kadınlar ilk gördükleri erkeklerde dişe bakıma kokuya bakar güzel koku 1-0 önde başlatır aslan parçası

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yanlış bilgi verme birader insanlara 40 tllik parfümü al 2 dk sonra kokusu yok olur 500-600 tllik parfümler var sağlam bazıları gün boyu güzel kokar sana tavsiye kadınlar ilk gördükleri erkeklerde dişe bakıma kokuya bakar güzel koku 1-0 önde başlatır aslan parçası
Bu yüzden dişime 2500 TL harcadım ve daha diğer bakımlarımi yaptıracağım aslan parçası sen merak etme 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

O parfüm değil yalnız. Kolonya
Haha 😂 Ayn biraz öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

40 TL'ye aldığın parfüm sentetikten oluşuyor ve cilde zararlı kanser yapabilir veya başka bir solunum hastalığı gibi.
Doğrudur da ne bilim parfüme çok para vermek bana garip geliyor ama dediğin de haklısın sağlık açısından

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aslan parçasına yakışır bakımdır kızdır felan yaz bana koçum bana abin tavsiye verir kendine iyi bak
Tabi canım her zaman sana yazarım eksik kalma sen olmadan olur mu hiç

Top Bottom