Yardım Telefonum çişli suya düştü ):

N-sar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
687
Arkadaşlar sim kartını falan çıkardım tam üst kısımdan düştü yanı şarz soketi hoparlör falan kuru kaldı sim kart yerine kadar çişli suya düştü şuan peşeteye sarıp simkartı takma yeri aşşağa gelecek şekilde çekmeceye koydum sizce düzelirmi çok üzgünüm şuan şaka gibi olay telefonum oppo A16

Arkadaşlar sim kartını falan çıkardım tam üst kısımdan düştü yanı şarz soketi hoparlör falan kuru kaldı sim kart yerine kadar çişli suya düştü şuan peşeteye sarıp simkartı takma yeri aşşağa gelecek şekilde çekmeceye koydum sizce düzelirmi çok üzgünüm şuan şaka gibi olay telefonum oppo A16
telefoncuya götürün garantisi varsa servise verin oksitlenme yapabilir

Telefoncuya getir nereye düştü derse havuz falan de.

Bizim arkadaşın telefonu sintineye düşmüştü telefon bozulmuştu oppo vardı onda da.

Pirince yatır bence.

içinde kalan suları temizler oksitlenmeyi önler hasar gören parça var ise söyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

*idrarı* :d
Valla ben idrar falan demeden hemen deliklerini emmeye başladım ağzıma da geldi ):

Valla ben idrar falan demeden hemen deliklerini emmeye başladım ağzıma da geldi ):
kardeşim telefoncuya götür 200 300 alır da o cihazın bozulmasından iyidir zaman kaybetmeden götür

kardeşim telefoncuya götür 200 300 alır da o cihazın bozulmasından iyidir zaman kaybetmeden götür
Hocam pirinç buldum yatırdım direkt 1-2 gün dursun bakalım inşallah bozulmaz

kanka kusura bakma biraz güldüm ya .D
Olabilir normaldir (mesele 3k lık telefon ise idrar falan dinlemem ben yani kim olsa bence aynısını yapar en azından benim kendi idrarım

Hocam pirinç buldum yatırdım direkt 1-2 gün dursun bakalım inşallah bozulmaz

Olabilir normaldir (mesele 3k lık telefon ise idrar falan dinlemem ben yani kim olsa bence aynısını yapar en azından benim kendi idrarım
aslında yine iyi yapmışsın ben düştükten sonra 2-3 kere suya sokar sonra emcükler iyice bozardım telefonu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,493
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri