Süper Mükemmel Amazon İndirimleri (!)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bir prime day yaptılar diye forumu Amazon ile doldurmaya gerek var mıydı ya? Bakayım dedim ortada indirimli bir ürün de yok, daha ciddi manada çökmelik indirime giren ürün atanı da görmedim.

Bu forumun Amazon sevdası nedir böyle yav 😀

Bir prime day yaptılar diye forumu Amazon ile doldurmaya gerek var mıydı ya? Bakayım dedim ortada indirimli bir ürün de yok, daha ciddi manada indirime giren ürün atanı da görmedim.

Hocam görmek isterseniz görürsünüz. 14,50 TL olan Ice tea 9 TL 1200 TL olan mouse 599 TL. Ne yapacaklar size 2000 Bin tl olan ürünü 200 Tl ye mi versinler ?

Bence güzel indirimler vardı
ayakkabı flash bellek ram ssd baya iyi fiyatlar vardı ama daha çok temel ihtiyaçlara yönelik indirimler gördüm kitaplarda temiz %50 indirim var

Bir prime day yaptılar diye forumu Amazon ile doldurmaya gerek var mıydı ya? Bakayım dedim ortada indirimli bir ürün de yok, daha ciddi manada çökmelik indirime giren ürün atanı da görmedim.

görmüyorsan sıkıntı bizde değil indirimler çok iyi

Aslında indirim var. Sadece teknolojide biraz az kalmış. Yoksa çok fazla indirim var.

kanka şöyle yanlış değerlendirme olmuş bazı ürünler fiyatı artmış mesela ip alacaktım dün 16 tl idi olmuş 27 tl kitap alacaktım 60 tl idi 25 tl olmuş aslında bazısının fiyatı arttı diğerileninin azaldı

Geri