Teknosada çalışıyorum merak ettiğiniz sorular.

Top sakal bırakmayan veya köse olanlarin işten çıkarıldığı doğru mu

Neden dandik ürünleri bu süper abi diye satıyorsunuz? Kaç defa denk geldim, genelde satış danışmanının benim kadar fikri olmuyor ürüne dair.

Teknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun :)
Hicbir Zincir Teknoloji Mağazasında Display Port Kablosu bulamıyorum,Genelde HDMI Var, Neden Hicbir Markette DP Kablosu yok?

Çoğu satış elemanı neden bu kadar bilgiliymiş gibi sürekli bir şeyler söylüyor adama tamam abi diyorum adam hala söylemeye devam ediyor adama biliyorum bende abi diyorum hala aynı bunun nedeni varmı

Top sakalı ve Adımızın Fatih olması zorunlu mu?
hahah adım selahattin ve köseyim yani zorunlu değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bir bilgilendirme yaptığınız oluyor mu?
Örneğin: N4020 işlemcili bir laptopta rahat bir şekilde Gta 5 oynanır gibisinden
promotör olarak yapma şansın yok her ürünle alakalı teste tabi tutuluyorsun

Mesela 3 aylık işçi aliyorlarmi ?Yazları falan.
maalesef almıyorlar

Abi arkadaşlarımla birlikte ordaki telefonlardan birine poz verirken kovmuşlardı bizi. bu resimleri tanıtım amaçlı yayınlıyoruz demişlerdi doğru değil dimi?
genelde 18 yaş ve altını çok istemiyorlar her hangi bir şey olsa aileleri ile uğraşmak zorunda oldukları için

Maaşlar ne kadar oluyor ? Yorucu mu ? Çalışma saatleri nasıl oluyor ?

Steelseries in ufak mouse padleeinde hic alarm falsn görmedim cepleyip götürenler oluyoe mu hic? Ve personel indiriminiz var mi? Varsa da aylik max su kadar indirim uygulaniyor diye bir kisitlama var mi? Ve hirsiz yakalayinxa uygulamaniz gereken prosedürler ne
cepleyip götüren oluyor ama polisler kapsını çalıyor , presonel indirimi çok yok %5-10 arası

Maaşın ne kadar hocam kaç saat çalışıyorsun
ben öğrenciyim part çalışıyorum günde 8 saat çalışıyorum , asgari ücret ve ekstraları

Top sakal bırakmayan veya köse olanlarin işten çıkarıldığı doğru mu
köseyim ve işteyim , köselerle derdinmi var ? (!)

Bu bir kültür mü, gelenek mi ne hocam?
kültür diyelim

Hicbir Zincir Teknoloji Mağazasında Display Port Kablosu bulamıyorum,Genelde HDMI Var, Neden Hicbir Markette DP Kablosu yok?
stok durumuy sadece pc lerde telefonlarda televizyon gibi şeylerde yenileniyor

Neden kasada ısrarla extra garanti satmaya çalışıyorsunuz
onlar turunculu arkadaşlar ne kadar garanti verirlerse onlar o kadar prim alıyor.

Maaşlar ne kadar oluyor ? Yorucu mu ? Çalışma saatleri nasıl oluyor ?
maaş asgari ücret + yemek parası + sigorta + prim + yol parası / hayatın kayıyor / 10 saat çalışıyorsun

Çoğu satış elemanı neden bu kadar bilgiliymiş gibi sürekli bir şeyler söylüyor adama tamam abi diyorum adam hala söylemeye devam ediyor adama biliyorum bende abi diyorum hala aynı bunun nedeni varmı
o kadar çok müşteriye anlatıyorsun ki bazen farkına varmadan kelimeler ağzından çıkıyor , bazıklarıda sadce söylediği şeyi biliyor başak bir şey hakkında bilgisi olmadığı için

Son düzenleme:
Geri