Deadpool
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
Maaşın ne kadar hocam kaç saat çalışıyorsunTeknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun![]()
Maaşın ne kadar hocam kaç saat çalışıyorsunTeknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun![]()
Hicbir Zincir Teknoloji Mağazasında Display Port Kablosu bulamıyorum,Genelde HDMI Var, Neden Hicbir Markette DP Kablosu yok?Teknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun![]()
Personel indiriminiz ne kadar oluyor örneğin 15 binlik bir laptop daTeknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun![]()
+40 yaşındakiler bırakıyor genelde diyelimÇoğunuz da top sakal ve bıyık olduğu doğru mu?
Bu bir kültür mü, gelenek mi ne hocam?+40 yaşındakiler bırakıyor genelde diyelim![]()
hahah adım selahattin ve köseyim yani zorunlu değilTop sakalı ve Adımızın Fatih olması zorunlu mu?
promotör olarak yapma şansın yok her ürünle alakalı teste tabi tutuluyorsunYanlış bir bilgilendirme yaptığınız oluyor mu?
Örneğin: N4020 işlemcili bir laptopta rahat bir şekilde Gta 5 oynanır gibisinden
maalesef almıyorlarMesela 3 aylık işçi aliyorlarmi ?Yazları falan.
genelde 18 yaş ve altını çok istemiyorlar her hangi bir şey olsa aileleri ile uğraşmak zorunda oldukları içinAbi arkadaşlarımla birlikte ordaki telefonlardan birine poz verirken kovmuşlardı bizi. bu resimleri tanıtım amaçlı yayınlıyoruz demişlerdi doğru değil dimi?
cepleyip götüren oluyor ama polisler kapsını çalıyor , presonel indirimi çok yok %5-10 arasıSteelseries in ufak mouse padleeinde hic alarm falsn görmedim cepleyip götürenler oluyoe mu hic? Ve personel indiriminiz var mi? Varsa da aylik max su kadar indirim uygulaniyor diye bir kisitlama var mi? Ve hirsiz yakalayinxa uygulamaniz gereken prosedürler ne
ben öğrenciyim part çalışıyorum günde 8 saat çalışıyorum , asgari ücret ve ekstralarıMaaşın ne kadar hocam kaç saat çalışıyorsun
köseyim ve işteyim , köselerle derdinmi var ? (!)Top sakal bırakmayan veya köse olanlarin işten çıkarıldığı doğru mu
kültür diyelimBu bir kültür mü, gelenek mi ne hocam?
stok durumuy sadece pc lerde telefonlarda televizyon gibi şeylerde yenileniyorHicbir Zincir Teknoloji Mağazasında Display Port Kablosu bulamıyorum,Genelde HDMI Var, Neden Hicbir Markette DP Kablosu yok?
onlar turunculu arkadaşlar ne kadar garanti verirlerse onlar o kadar prim alıyor.Neden kasada ısrarla extra garanti satmaya çalışıyorsunuz
maaş asgari ücret + yemek parası + sigorta + prim + yol parası / hayatın kayıyor / 10 saat çalışıyorsunMaaşlar ne kadar oluyor ? Yorucu mu ? Çalışma saatleri nasıl oluyor ?
o kadar çok müşteriye anlatıyorsun ki bazen farkına varmadan kelimeler ağzından çıkıyor , bazıklarıda sadce söylediği şeyi biliyor başak bir şey hakkında bilgisi olmadığı içinÇoğu satış elemanı neden bu kadar bilgiliymiş gibi sürekli bir şeyler söylüyor adama tamam abi diyorum adam hala söylemeye devam ediyor adama biliyorum bende abi diyorum hala aynı bunun nedeni varmı