Hangi Liseye gitmeliyim?

smz.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Merhabalar ben bu yıl LGS gireceğim puanım ortalık 320 puan yazılımcı olmak istiyorum hangi okula gitmeliyim meslek lisesine gidip bilgisayar bölümünü mü seçmeliyim

Son düzenleme:
Bize degilde ogretmenine Danis bunu

Sizin durum bayağı vahim meslek lisesi bile gelemez maalesef

Lisenin farkı yok lisedeki eğitim önemli en kötü liseden İTÜ 'ye gidende var en iyi liseden barajı geçemeyen de tek sıkıntı iyi ortama sahip olacağın bir lise ve orada kendini ne kadar geliştirdiğin . Bu arada bazı meslek liselerinde Fizik Kimya Biyoloji gibi MF4 puanını etkileyecek dersler verilmiyor o kadar onuda dershaneye gidip çözersin .

Merhabalar ben bu yıl LGS gireceğim puanım ortalık 200 puan yazılımcı olmak istiyorum hangi okula gitmeliyim meslek lisesine gidip bilgisayar bölümünü mü seçmeliyim
ÇOOOOOOK ÇOOOOOOOOK ZOR ,Aahh billy

Lisenin farkı yok lisedeki eğitim önemli en kötü liseden İTÜ 'ye gidende var en iyi liseden barajı geçemeyen de tek sıkıntı iyi ortama sahip olacağın bir lise ve orada kendini ne kadar geliştirdiğin . Bu arada bazı meslek liselerinde Fizik Kimya Biyoloji gibi MF4 puanını etkileyecek dersler verilmiyor o kadar onuda dershaneye gidip çözersin .
200 puanla girdiği okuldan gideeğini sanmıyorum. eğer kapasitesi 200 puansa tabi .

Merhabalar ben bu yıl LGS gireceğim puanım ortalık 200 puan yazılımcı olmak istiyorum hangi okula gitmeliyim meslek lisesine gidip bilgisayar bölümünü mü seçmeliyim
200 puan ile değil de adrese dayalı tercih yap ancak tercihinde 2017 yılındaki TEOG'da yüksek puan olan ancak şuan LGS'de adrese dayalı sisteme girmiş olan köklü bir anadolu lisesine gir.Derslerine önemi başlardan itibaren çok ver ve boş zamanlarında da Python ile başlayıp C++ gibi dillere kadar öğrenebildiğin kadar öğrenmeye çalış ancak en büyük önemi matematiğe ver.

200 puanla girdiği okuldan gideeğini sanmıyorum. eğer kapasitesi 200 puansa tabi .
Ben bu dediklerimi yazarken liseden sonra üniversite için okuyacağını var sayarak yazdım şu devirde üniversite mezunları bile iş bulamazken herhangi bir meslek lisesinden mezun olup yazılım la ilgili bir şey yaptırmazlar .Bence durum vahimken herhangi bir liseye gitsin ve şimdiden üniversite sınavına hazırlansın . :D

Hocam ben de bu sene lgs ye greceğim.480 puanı almayı başardım.Eğer siz 200 puan yaptım diyorsanız denemelerden açık liseye felan gidersiniz herhalde.Çok düşük bir puan.

mahalele sistemi sınava girmesen bile lise seçebiliyorsun diye biliyorum ayrıca lbence her şey senin elinde üretken olmak lazım bu devirde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de bu sene lgs ye greceğim.480 puanı almayı başardım.Eğer siz 200 puan yaptım diyorsanız denemelerden açık liseye felan gidersiniz herhalde.Çok düşük bir puan.
sınav kolaydı

2
200 puana adrese dayalı gidersin yazılımcılık senin için hayal olabilir

nerden ölçüyorsunuz bu puanları

mahalele sistemi sınava girmesen bile lise seçebiliyorsun diye biliyorum ayrıca lbence her şey senin elinde üretken olmak lazım bu devirde

sınav kolaydı
Hangi sınav kolaydı

2

200 puana adrese dayalı gidersin yazılımcılık senin için hayal olabilir

nerden ölçüyorsunuz bu puanları
Hocam puan hesaplamaları var üç aşağı beş yukarı doğru tutar bu sonuçlar.5, 10 puan farkeder.

Geri