HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis 3

Cloud 2 güzel ama yeni imal edilen modeli gerçekten kötü. Cloud 2 deneyimim hiç yorum yapanlarınkine benzemiyor. Mikrofonu da farklı zaten hiç Bi yerde yok.
Cloud 2 yenisini kullanıyorum eskisi ile tek farkı üst çıtası ve kutusu farklı sürücü kalitesi kontrol kumandası aynı düzeyde ve hiç - yanı yok tavsiyem kesinlikle hyperx cloud 2 al derim. Mikrofonu oyuncu kulaklığından bekleneni veriyor iyi diyemem ama kötü de denilemez abartmayın. 4 Senedir Cloud 2 kullanıcısıyım aşırı memnunum bass odaklı kulaklık arayanlar için birebir ses zaten kulak sağır eder derecede Asus Rog Delta S kullanıp deneyim sahibiyim 3500TL kulaklığın içinden geçiyor ses yüksekliği ve bass yüksekliği olarak mikrofon kalitesi de daha başarılı bir kulaklıktır.

FPS oynuyorsanız CLOUD2 alın. 900 TL'ye değer..

Hem müzik hem fps için kullanıyorum 1 yıldır. Çok memnunum. Tavsiye ederim kesinlikle.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
yani yeni cloud 2 çöp
Değil! Kullanmadan yorum yapmayın eskisini de yenisini de kullandım sadece ambalaj ve kafa bandının hyperx yazısı örgülü değil de baskı kullanılmış sürücü mikrofon kalitesi aynı.

yani yeni cloud 2 çöp
Neye dayanarak diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski cloud 2 le yeni ayni sadece tasima cantasi cikmiyor hyperx yazisinda ışık yok kafa bandindaki hyperx logosu baskılı örgü değil surucu falan hepsi ayni

Neye dayanarak diyorsun

Eski cloud 2 le yeni ayni sadece tasima cantasi cikmiyor hyperx yazisinda ışık yok kafa bandindaki hyperx logosu baskılı örgü değil surucu falan hepsi ayni
Anladım teşekkür ederim.

Burada cloud 2 kullanmadan yorum yapanları anlamak mümkün değil ya rampage kullanıyolardır belkide

Bassları gayet güzel hatta çok güzel titretiyor ses kasmak güzel çok rahat dolby atmos aldım 30 tle sınırsız onunla beraber kullanınca çok iyi oluyor ses seviyyesi

Tamam cloud 2 alacağım
SteelSeries Arctis 3 muadili bir kulaklık değil SteelSeries Arctis 7, Razer Blackshark V2, Logitech PRO X ile kıyaslayın kullaklık öyle internetten beğenerek alınacak bir şey değil bir mağazada görüp ses kalitesini, ses yüksekliğini ve konforunu test etmeden sakın ama sakın almayınız! Memnun kalmayıp 300TL zarar ettiğim anım var.

@panizher
Kontrolcü üzerinde HyperX yazısında ışık var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,677
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri