- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Yaparlarsa sorun yokta yapmazlarsa bir problem vardır. Zam yapana kadar comnetten yani ön ödemeli şekilde almak mantıklı şuanYapacaklar onlar da
Yaparlarsa sorun yokta yapmazlarsa bir problem vardır. Zam yapana kadar comnetten yani ön ödemeli şekilde almak mantıklı şuanYapacaklar onlar da
Önceden port indirimi vs vardı kendi altyapısı olmayanlara o kalktı ilk zam geldi, enflasyon port zammı vs yeniden zam geldi. Kaçarı yok, her türlü zam yapmaları lazımYaparlarsa sorun yokta yapmazlarsa bir problem vardır. Zam yapana kadar comnetten yani ön ödemeli şekilde almak mantıklı şuan
Sanırsam 1 ay sonrasına yansıtacaklar, yani 1 ay önceden haber vermiş olacaklar. Halihazırda 139 tllik paketten abone olanlara da 1 ay sonra yaparlar diye düşünüyorum1 ay önceden haber verir insan. Abonelik başlatanlar oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar yüzünden tahattüt arar olucaz.
GigaFiber mi kullanıyorsun?Knklar bana maile fiyatimin değişmeyeceği söylendi
Böyle mail geldi
"GigaFiber"Knklar bana maile fiyatimin değişmeyeceği söylendi
Böyle mail geldi
Aslında hiçbiri normal değil savaşta içinden geçilen bir ülke değil atom bombası yemiş değil yeni savaştan çıkmış bir ülke değil nesi normal niye normalleştiriliyor niye her şey normalmiş gibi karşılanıyor ellerinde mızrak kıçlarında yaprak olan milletlerin ekonomisinden daha beter durumdayız ne diye normal diyor herkesHerşeyin fiyatı arttı gayet normal bir şey.
SMS gelmedi mi? Site de yazmadılar mı? Arayıp telefon mu etmeleri gerek?Burada sorun fiyat artması değil zaten, sessiz sedasız bilgilendirmeden fiyatlar arttı