hem bütçeyi aşması hem de çantaya girecek kadar küçük değil![]()
CORSAIR CH-910D019-TR K60 Pro RGB Cherry Viola Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
CH 910D019 TR K60 PRO RGB CHERRY VIOLA TURKCE MEKwww.mediamarkt.com.tr
Şuna bakabilirsin bütçeyi aşıp.
Ref: @DonanımFikir
Switchleri Cherry diye attım. 250 Üstüne Cherry varken Outemu tercih etmezdim ben ama, siz bilirsiniz.hem bütçeyi aşması hem de çantaya girecek kadar küçük değil
Hocam site güvenilir miSwitchleri Cherry diye attım. 250 Üstüne Cherry varken Outemu tercih etmezdim ben ama, siz bilirsiniz.
![]()
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.tr
hem çantaya girmesi hem de tkl istedikleri için dedim hocam. Bu attığınız iyi midirSwitchleri Cherry diye attım. 250 Üstüne Cherry varken Outemu tercih etmezdim ben ama, siz bilirsiniz.
![]()
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.tr
Evet iyidir. Kaliteli outemu switchli klavyelerdendir.hem çantaya girmesi hem de tkl istedikleri için dedim hocam. Bu attığınız iyi midir
Güvenilir. Ama iade konusunda birazcık uğraştırıyorlar.Hocam site güvenilir mi