2424 Inç'mi 27 Inç'mi istiyorsunuz?
Aralarında en mantıklısı Asus TUF Gaming VG249Q1A.Aslinda benim baktigim birkac model var onlar sunlar
1) asus vg249q1a
2)aoc 24g2ae
3)aoc 24g2u
4)lg 24 gn 600b
5)msi optix g241
Sizce hangi model 5 inden , ben aoc olanlara daha ılımlıyım cunku olu piksel garantisi varmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
24
Neden peki lg de bir sıkıntı mı varAralarında en mantıklısı Asus TUF Gaming VG249Q1A.
Ben 24GN600-B kullanıyorum ve gayet memnunum fakat VG249Q1A şu an daha mantıklı görünüyor.
LG'de sıkıntı yok fakat arkaya yaslanmıyor bu eksi yönü. Asus TUF Gaming VG249Q1A modeli arkaya yaslanabiliyor ve artı olarak 165 Hz, diğer özellikleri LG ile aynı dolayısıyla Asus olan en mantıklısı hayırlı olsun.Neden peki lg de bir sıkıntı mı var
Aoc modeller nasil aoc 24g2ae de olabilir miLG'de sıkıntı yok fakat arkaya yaslanmıyor bu eksi yönü. Asus TUF Gaming VG249Q1A modeli arkaya yaslanabiliyor ve artı olarak 165 Hz, diğer özellikleri LG ile aynı dolayısıyla Asus olan en mantıklısı hayırlı olsun.
Dediğim gibi Asus daha iyi olacaktır.Aoc modeller nasil aoc 24g2ae de olabilir mi
asus VG249Q1A modelini kullanıyorum 3 hafta önce 2799 tl ye almıştım gayet memnunum.Sizce 5 inden hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yakin zamanda alacagim lutfen yardimci olun
Herhangi bir sikintisi var mi olu piksel ya da ghostingasus VG249Q1A modelini kullanıyorum 3 hafta önce 2799 TL ye almıştım gayet memnunum.
gaming için mi kullancaksın inch hz ms gibi istediğiniz özellikleri yazarsanız ona göre önerelimArkadaslar gaming gen den asus vg247q1a monitoru 2700 TL ye almistim fakat va panel oldugu icin iade ettim monitor fiyatlari artmadan 3k bandinda ips monitor alacagim oneriniz var mi butce 300 400 asilabilir
valla hocam biraz şansa bağlı bende bir sorun olmadı yorumlarda da olanı görmedimHerhangi bir sikintisi var mi olu piksel ya da ghosting