Bu PC'den Alacağım İyi Midir

MrDucky

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
12999
Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan iyi midir bu pc? Herkes pahalı diyip duruyor anlamıyorum siz nerden alıyorsunuz ki ucuza yok hiç bir yerde pc

Ekler

• Screenshot_20220722_120137_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220722_120137_com.android.chrome.jpg
    275.8 KB · Hit: 70
  • Screenshot_20220722_120123_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220722_120123_com.android.chrome.jpg
    339.7 KB · Hit: 66
Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan iyi midir bu pc? Herkes pahalı diyip duruyor anlamıyorum siz nerden alıyorsunuz ki ucuza yok hiç bir yerde pc
Bu fiyata rx 6600 bile çok rahat alınır rx 6400 nedir

Dostum 6400 asla bu paraları etmez performansı çok düşük yt den videolarına bakabilirsin kısaca kazık.

ekipmansız ve monitörsüz kaç tl ye geliyor

Gamegaraj oldukça güvenilir bir firma fakat fiyatları diğer sitelere göre şuan çok pahalı.

Nerden alabilirim madem? Toplama yapmamam maalesef ailem izin vermez ona 13kya monitör klavye mouse kulaklık dahil bi sistem var mı güzel
Sistemleri uzun zamandır takip etmiyorum o konuda öneride bulunamayacağım ama şöyle bir bütçe planlaması yapabilirsin. Öncelikle her şey dahil bütçeni belirle, görüyorum ki onu belirlemişsin, sonrasında kasaya ne kadar ayırabilirsin ve ekipmanlarına ne kadar ayırabilirsin bunu planlaman lazım. Bu benim fikrim yani ben alacak olsam böyle planlayarak giderdim. Ve bir şeyler almak için acele etmezdim. Ekipmanlar sürekli indirimde mesela dün çok güzel bir hyperx kulaklık baya iyi bir indirime girmişti. Sabırlı olup indirimleri takip etmen lazım.

Geri