❌İndirim Bitti! ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080 - 16100 TL

Açıkçası ben fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum özellikle Ağustos ayı ortalarına doğru bu fiyatları daha fazla görebiliriz ETH hareketlenmezse tabii :)

AC599B91-1706-461F-AE88-BEBA4EB7F20F.png

Açıkçası ben fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum özellikle Ağustos ayı ortalarına doğru bu fiyatları daha fazla görebiliriz ETH hareketlenmezse tabii :)
Bu serilerin fiyatlarının düşeceği söyleniyor zaten 4000 Serisi çıkacağı için daha düşüş bekliyorlarmış

alet güzelde bunun full seti olunca daha güzel oluyor kasada oyuncak gibi duruyor videolarda :kekw::kekw:

Ben alacaktım ama daha fazla açılırsam büyük ihtimalle beni bir iki aya içeri atarlar ödeyemediğim için :D

Bu serilerin fiyatlarının düşeceği söyleniyor zaten 4000 Serisi çıkacağı için daha düşüş bekliyorlarmış
O zaman sanırım tr oyuncuları için iyi bir haber olur, halihazırda 3000 serisi oyunlar için oldukça yeterli kartlar çoğu türk gencinin güncel oyunları almaya parasının da yetmediğini düşünürsek güzel gelişme :D

gidip alsam mı acaba :D
Adsız.png

Arkadaşlar aldım ama hata mı yaptım ki bu fiyata iyi mi ayrıca benim aldığım PSU 750 watt buna yeter mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,236
Üyeler
187,647
Son üye
Rqna Ceyhan
Geri