❌İndirim Bitti! ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080 - 16100 TL

Açıkçası ben fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum özellikle Ağustos ayı ortalarına doğru bu fiyatları daha fazla görebiliriz ETH hareketlenmezse tabii :)

AC599B91-1706-461F-AE88-BEBA4EB7F20F.png

Açıkçası ben fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum özellikle Ağustos ayı ortalarına doğru bu fiyatları daha fazla görebiliriz ETH hareketlenmezse tabii :)
Bu serilerin fiyatlarının düşeceği söyleniyor zaten 4000 Serisi çıkacağı için daha düşüş bekliyorlarmış

alet güzelde bunun full seti olunca daha güzel oluyor kasada oyuncak gibi duruyor videolarda :kekw::kekw:

Ben alacaktım ama daha fazla açılırsam büyük ihtimalle beni bir iki aya içeri atarlar ödeyemediğim için :D

Bu serilerin fiyatlarının düşeceği söyleniyor zaten 4000 Serisi çıkacağı için daha düşüş bekliyorlarmış
O zaman sanırım tr oyuncuları için iyi bir haber olur, halihazırda 3000 serisi oyunlar için oldukça yeterli kartlar çoğu türk gencinin güncel oyunları almaya parasının da yetmediğini düşünürsek güzel gelişme :D

gidip alsam mı acaba :D
Adsız.png

Arkadaşlar aldım ama hata mı yaptım ki bu fiyata iyi mi ayrıca benim aldığım PSU 750 watt buna yeter mi?

Geri