- Reaksiyon skoru
- 4,395
Tekirdağ'da bile var tuhafBayağı bir mağazada var aslında hâlâ. Aynı fiyatsa gidilebilir.
Tekirdağ'da bile var tuhafBayağı bir mağazada var aslında hâlâ. Aynı fiyatsa gidilebilir.
PP MÜQTekirdağ'da bile var tuhaf![]()
PP MÜQ
Bu serilerin fiyatlarının düşeceği söyleniyor zaten 4000 Serisi çıkacağı için daha düşüş bekliyorlarmışAçıkçası ben fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum özellikle Ağustos ayı ortalarına doğru bu fiyatları daha fazla görebiliriz ETH hareketlenmezse tabii![]()
O zaman sanırım tr oyuncuları için iyi bir haber olur, halihazırda 3000 serisi oyunlar için oldukça yeterli kartlar çoğu türk gencinin güncel oyunları almaya parasının da yetmediğini düşünürsek güzel gelişmeBu serilerin fiyatlarının düşeceği söyleniyor zaten 4000 Serisi çıkacağı için daha düşüş bekliyorlarmış
Hocam sadece görüntüsü için performanstan feraget edip üstüne para basacak ben dahil bir sürü insan tanıyorum. Yani bu varken de alınır.Bu varken alınır mı? Ben almam![]()
XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core RX-68XTAQFD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com