İphone Şarj Kablosu Yardım

sanders

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
teknosadan sarj kablosu almıştım 2-3 gün sonra sarj etmedi ve geri götürdüm incelemeye teknik servise gönderdiler sonra ürün onarılmadı ben gidip geri almadım tüketici hakem heyetine başvuracaktım araya cenaze girdi hastane'de yattım falan 2021 25 mayıs'ta almıştım kabloyu faturaları düzenlerken karşıma çıktı unutmuşum ürün hala orda mıdır ne yapabilirim bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olur mu

Hala orada değilse bile sana sıfır şarj kablosu verirler. Git hakkını ara. Ayrıca teknosaya mı götürdün direkt apple tekniğe mi

Hala orada değilse bile sana sıfır şarj kablosu verirler. Git hakkını ara. Ayrıca teknosaya mı götürdün direkt apple tekniğe mi
teknosa'dan almıştım 3 gün falan kullandım sonra sarj etmemeye başladı birden götürdüm teknosaya onlar servise gönderdi öyle unuttum araya bir takım olaylar girdi faturalara bakarken hatırladım 1 yıl olmuş

teknosa'dan almıştım 3 gün falan kullandım sonra sarj etmemeye başladı birden götürdüm teknosaya onlar servise gönderdi öyle unuttum araya bir takım olaylar girdi faturalara bakarken hatırladım 1 yıl olmuş
Teknosaya gidip olayı anlat. Kayıtlarda çıkacaktır yardımcı olurlar.

Geri