Merhaba,
İnternette gezerken bu klavyeye rastladım. Kullanan var mı ? veya bilgi sahibi olan. Teşekkürler şimdiden
Altec Lansing ALGK8614WG
Hocam bende merak ediyorum detayları ve incelemeyi atarsınız iyi olurÜrünü az önce satın aldım. Geldiğinde detayları yazacağım
Birde fotoyla susleseydin iyisiMerhaba,
Klavye bugün itibari ile elime ulaştı. Tuş hissiyatı çok güzel. Yumuşak bir basımı var. Malzeme kalitesi olarak orta bir kalitede. Mıktanıslı bilek desteği mevcut ve beklediğimden iyi çıktı. Klavyenin kasası sağlam bi plastikten yapılmış. Tıuşları çok rahar sökülüp çıkartılabiliyor. Rgb aydınlatmasıda gayet başarılı. F/P ürünü diyebilirim kesinlikle ancak uzun kullanımda ne olur onu deneyimleyerek göreceğiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+
Klavyenin masada duruşu çok sağlam. İttirmeye çalışıyorum asla oynamıyor
Birde tkl olsaymış alınabilirmişte. Güzel duruyor
Hocam hayırlı olsun güzel klavyeymişMerhaba,
Klavye bugün itibari ile elime ulaştı. Tuş hissiyatı çok güzel. Yumuşak bir basımı var. Malzeme kalitesi olarak orta bir kalitede. Mıktanıslı bilek desteği mevcut ve beklediğimden iyi çıktı. Klavyenin kasası sağlam bi plastikten yapılmış. Tıuşları çok rahar sökülüp çıkartılabiliyor. Rgb aydınlatmasıda gayet başarılı. F/P ürünü diyebilirim kesinlikle ancak uzun kullanımda ne olur onu deneyimleyerek göreceğiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+
Klavyenin masada duruşu çok sağlam. İttirmeye çalışıyorum asla oynamıyor
Hocam tkl versiyonuda vardı sanırım. Ben yarım klavye hiç sevmem. O numlock kısmı olacakBirde tkl olsaymış alınabilirmişte. Güzel duruyor
Baktımda bulamadım .Eğer bulabilirsen almak isterimHocam tkl versiyonuda vardı sanırım. Ben yarım klavye hiç sevmem. O numlock kısmı olacak![]()