Bu klavye hakkında görüşleriniz nelerdir ?Altec Lansing

Merhaba,

İnternette gezerken bu klavyeye rastladım. Kullanan var mı ? veya bilgi sahibi olan. Teşekkürler şimdiden

Altec Lansing ALGK8614WG​

burada daha ucuz

Ürünü az önce satın aldım. Geldiğinde detayları yazacağım

Merhaba,

Klavye bugün itibari ile elime ulaştı. Tuş hissiyatı çok güzel. Yumuşak bir basımı var. Malzeme kalitesi olarak orta bir kalitede. Mıktanıslı bilek desteği mevcut ve beklediğimden iyi çıktı. Klavyenin kasası sağlam bi plastikten yapılmış. Tıuşları çok rahar sökülüp çıkartılabiliyor. Rgb aydınlatmasıda gayet başarılı. F/P ürünü diyebilirim kesinlikle ancak uzun kullanımda ne olur onu deneyimleyerek göreceğiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+
Klavyenin masada duruşu çok sağlam. İttirmeye çalışıyorum asla oynamıyor

Merhaba,

Klavye bugün itibari ile elime ulaştı. Tuş hissiyatı çok güzel. Yumuşak bir basımı var. Malzeme kalitesi olarak orta bir kalitede. Mıktanıslı bilek desteği mevcut ve beklediğimden iyi çıktı. Klavyenin kasası sağlam bi plastikten yapılmış. Tıuşları çok rahar sökülüp çıkartılabiliyor. Rgb aydınlatmasıda gayet başarılı. F/P ürünü diyebilirim kesinlikle ancak uzun kullanımda ne olur onu deneyimleyerek göreceğiz

+
Birde fotoyla susleseydin iyisi 😂

43B84A57-55A3-4B47-8D7C-F420D229E7FA.jpeg

+

Ekler

• 072CC6BB-954A-4C32-AFE1-730B9715D49B.jpeg
    072CC6BB-954A-4C32-AFE1-730B9715D49B.jpeg
    202.4 KB · Hit: 258
  • 4AD9420B-9F0C-4AE1-91AF-79BC65AC0462.jpeg
    4AD9420B-9F0C-4AE1-91AF-79BC65AC0462.jpeg
    187.8 KB · Hit: 240
çok güzelmiişşş 😍😍😍

Merhaba,

+
Hocam hayırlı olsun güzel klavyeymiş

Geri