Dis Eti damaklarım ağrıyor.

shotpoter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,361
Arkadaslar suanda durum yatıstı, ağrı cok olmasada dis etim ağrıyor
Dis etim normalde sızlardı ama bu 1 2 haftadır siddetlendi bazen can yakıcı olabiliyor.
Bunun icin bir Dis eti temizliği Dis macunu Aldım Oral-B,
Bide Dis Hekimine gittim oda Andorex marka garga verdi onu da Kullanıyorum.
Babamda ve Onun Annesinde Genetik varmıs bu ağrı.
Baska öneriniz var mı, Güclendirip sızma ağrı vs. Önliyebilmek icin?
@HamsiKraker

Aldıklarım:
1658578835683.png

Diş hekimine zaten gittiysen burada kim ondan daha iyi tavsiye verebilir? Yani nasıl bir öneri bekliyorsun?
Ekstra olarak. Bir gargara verdi ama nasıl dis etleri güclenebilir ona bakıyorum suanda.

Hocam diş hekiminiz diş taşı vs bir şeyden bahsetti mi? Genel bütün diş etleriniz de mi var yoksa tek bir yerde mi?

Hocam diş hekiminiz diş taşı vs bir şeyden bahsetti mi? Genel bütün diş etleriniz de mi var yoksa tek bir yerde mi?
1. Hocam evet bahsetti ama dediki bukadar dis etinden birsey olmaz dedi. Sanırsam çok az bisi var
2.Genel hocam.

1. Hocam evet bahsetti ama dediki bukadar dis etinden birsey olmaz dedi. Sanırsam çok az bisi var
2.Genel hocam.
Maalesef bu tarz bildiğim bir hastalık yok. Hekiminizin önerdikleri dışında yapılacak başka bir şey yok sanırım :(( geçmiş olsun

Paradontax kullanmayı denedin mi dış eti bakımında çok iyi kahverengi bişey kötü bi tadı var ama çok iyi geliyor ben diş eti bakımını onunla yapıyorum

Paradontax kullanmayı denedin mi dış eti bakımında çok iyi kahverengi bişey kötü bi tadı var ama çok iyi geliyor ben diş eti bakımını onunla yapıyorum
Onu verecekti doktor Oral B olunca oda iyi dedi onu kullanıyorum.

Onu verecekti doktor Oral B olunca oda iyi dedi onu kullanıyorum.
kanka paradontax iğrenç bir tatta olduğu için kesin daha çok işe yarıyodur :D onu da al istersen beni de daha iyi hissettiriyor nedense

Geri