ben pc yi hazır olarak itopyadan buldum her iki sisteminde fiyatları yakın sadece 4gb vram yeter mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirimtoplam bütçe nedit
İlla o ekran kartlarından birini almak istiyorsan 4GB RX5500 XT öneririm ben rx570 4gb kullanıyorum bütün oyunları rahatlıkla 1080P oynuyorum ama 1650 super almanı öneririm çünkü performans ayarlarında AMD pek bir seçenek sunmuyor ama nvidia gayet iyi bu konudabeyler yeni bir PC alıcam fakat bir türlü karar veremedim 8gb rx580 mi yoksa 4gb rx5500 xt mi sizce 4gb 1080p için yeterli mi?
ben PC yi hazır olarak itopyadan buldum her iki sisteminde fiyatları yakın sadece 4gb vram yeter mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
genel olarak baktığım sistemlerdeki gtx 1650 ler 4gb oluyor sence almalı mıyım1650S.
Super değilse alma.genel olarak baktığım sistemlerdeki gtx 1650 ler 4gb oluyor sence almalı mıyım
tavsiye için teşşekür ederim iyi akşamlarİlla o ekran kartlarından birini almak istiyorsan 4GB RX5500 XT öneririm ben rx570 4gb kullanıyorum bütün oyunları rahatlıkla 1080P oynuyorum ama 1650 super almanı öneririm çünkü performans ayarlarında AMD pek bir seçenek sunmuyor ama Nvidia gayet iyi bu konuda
peki tavsiye için teşekkür ederimSuper değilse alma.