Yönetici Ekibi Ve Saygı Değer Üyeler

Canım benim. Raporlama. Belki modlar bir şey yapmaz. Benlik sorun yok. Yani kafaya sana takmadım ya da sen hak yemiyorsun böyle bence.
Bu Şekilde Düşünmen Beni Onurlandırdı Efendim Teşekkür Ederim..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke ''Neler Yeni'' kısmında yazsaydıın.
Tabi yaptığın faydalı konular ,saatlerce uğraşılmış. Sağolasın tekrardan.
@DonanımFikir

Özür Dilerim Efendim Daha Dikkatli Olmaya Özen Göstereceğim Bundan Sonra, ' Rapor Et Kısmını ' Kullanacaktım Şimdi Efendim Bende ' Kural İhlalli ' Var Mıdır ? Açtığım Konu Da..

Son düzenleme:
Kullandığınız kelimeler ve hitaplar beni benden aldı çok sayın goktürk bey başarılarınızın devamını dilemekteyim..
Bu Şekilde Yazman Beni Gerçek Den Onurlandırdı Çok Teşekkür Ederim Efendim Sizin De " Başarıların Devamını Bekliyorum " :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nesin sen boss level toxic falan mı? @Mehmet Yılmaz sizce böyle insanlar forumda olmayı hakediyor mu? Böyle kişiler banlanmayacaksa kimler banlanıyor merak ediyorum
Boşver Dostum , Ben Takmıyorum Öyle Insanlari Sende Takma Görmezden Gel

Hocam neden? Konularınız iyiydi ve genel kültür için yararlıydı. Üzücü.

Hocam neden? Konularınız iyiydi ve genel kültür için yararlıydı. Üzücü.
Bir Yere Gitmiyorum Ki Dostum Burdayım , Size Ve Yönetici Ekibine Teşekkür Ettim Tek

Bu sadece bir teşekkür konusu muydu? Konulara devam mı yani?

Selamünaleyküm İlk Önce..

Saygı Değer Yönetici Ekibi Ve Saygı Değer Üyeler Bu Sefer Herhangi Bir ' Konu Veya Bir Paylaşım ' Yapmayacağım Konuyu Açma Sebebim Hem Üyelere Hemde Yönetici Ekibine Sonsuz Teşekkür Ederim..

Açmış Olduğum Konuların Altına Da Çoğu Arkadaşlar ' Beğeni Atıp - Yorum Yazıyorlar ' Tüm Arkadaşlara Minnettarımı Sunuyorum Açmış Olduğum Konuların Altına ' Güzel Dileklerinizi Sunuyorsunuz ' Bu Da Beni Daha Çok Onurlandırıyor.. Tekrardan Tüm Arkadaşlara Ve Yönetici Ekibine Sonsuz Minnettarımı Sunuyorum...

SAYGILARIMLA..
G0KTÜRK

Herkese İyi Forumlar , Hayırlı Akşamlar Dilerim...
sağolun hocam , sizin konularınızı severek okuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,918
Üyeler
192,829
Son üye
SMMM.SMM
Geri