Amazon alışverişi hakkında

ELRODH

80+
Reaksiyon skoru
237
Merhaba arkadaşlar amazon prime üyesiyim ve ekspress teslimat diyorlar daha önce alışveriş yapan olduysa kaç günde geldi 4 gün oldu kargo gelmedi ve ayın 28'inde geleceği sms olarak geldi sitede ayın 29'u teslim tarihi diyor

bu aralar baya yoğunluk var. 1 hafta içinde getirirler merak etmeyin

Merhaba arkadaşlar amazon prime üyesiyim ve ekspress teslimat diyorlar daha önce alışveriş yapan olduysa kaç günde geldi 4 gün oldu kargo gelmedi ve ayın 28'inde geleceği sms olarak geldi sitede ayın 29'u teslim tarihi diyor
Alakası yok ama amozon japonyayı kullanmanı öneririm çoğu urun bize göre pahalı olsada bazı nadir ürünler neredeyse bedava fiyatlara olabiliyor birsey satın almadan önçe oraya net bak derim

yoğunluk var dostum uzun tarih veriyorlar ama geliyor sıra geldikçe

Sizin oturduğunuz yer, kargonun geldiği yer, kargo vb. bir sürü etken var kargo süresini uzatan ya da kısaltan. Ben Bursa'da oturuyorum, satın aldığım ürünler genelde 2-3 gün içinde geldi.

Edit: Arkadaşların dediği gibi firmadaki yoğunluk da büyük etken olabilir tabii ki. Son zamanlarda çok bir şey almadığım için o konuda bilgim yok.

Alakası yok ama amozon japonyayı kullanmanı öneririm çoğu urun bize göre pahalı olsada bazı nadir ürünler neredeyse bedava fiyatlara olabiliyor birsey satın almadan önçe oraya net bak derim
gümrük vergisi ?

ben şanlıurfada oturuyorum ekspress teslimat gözüküyor normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri