İşlemci Mi Ekran Kartımı?

Squaex

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5000
Merhaba Benim Bilgisayarımda Asus 1050 Ti 2 fanlı Ekran kartı var işlemci olarak amd ryzen 3 1300x var ve fortnite olsun yada sekiro gibi oyunlarda istedigim fps degerine ulaşamıyorum sizce işlemci yimi degiştirmem lazım ekran kartınımı ve önerebileceginiz bir ekran kartı yada işlemci varmıdır?

Merhaba Benim Bilgisayarımda Asus 1050 Ti 2 fanlı Ekran kartı var işlemci olarak amd ryzen 3 1300x var ve fortnite olsun yada sekiro gibi oyunlarda istedigim fps degerine ulaşamıyorum sizce işlemci yimi degiştirmem lazım ekran kartınımı ve önerebileceginiz bir ekran kartı yada işlemci varmıdır?
İşlemciyi. Bütçenizi söyleyin arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Not: Ben yatdımcı olamıyorum.

Elinizdeki işlemci ve ekran kartını satarsanız bütçeniz artar mı?

Yani sattıktan sonra mı 5000 yoksa satıp 5000tl nin üstüne mi ekleyeceksin
sattıktan sonra 5000
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı almak istersem ekran kartını satıp üstüne para ekliyecegim işlemci de aynı şekil

Bence işlemciyi değiştir iyi bi işlemciyle 1050 ti hâla gideri olan bir kart ryzen 5 5500-5600 gibi işlemciler alabilirsin üstüne paranda kalır ilerde ekran kartı yükseltirsin

Bence işlemciyi değiştir iyi bi işlemciyle 1050 ti hâla gideri olan bir kart ryzen 5 5500-5600 gibi işlemciler alabilirsin üstüne paranda kalır ilerde ekran kartı yükseltirsin
5 5600 1050 ye dar boğaz yapar mı

Yani ama çok gözüne batcağini düşünmüyorum
Ne darboğazj hocam o işlemci 1050ti'ın takıldıijnı fark bile etmiycek :D

anladım

teşşekür ederim
Ekran kartını satıp 2. El düşünüyorsan 1660S veya rx6600 bakabilirsin işlemci tarafında da r5 5500 veya 3600 işini görür

Ne darboğazj hocam o işlemci 1050ti'ın takıldıijnı fark bile etmiycek :D
Ekran kartı işlemciye yetişemeyecği için bazen ufak performans kayıpları olucaktır darboğaz sadece işlemci ekran kartına yetmeyince olmaz dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,042
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri